søndag den 25. marts 2007

Som mor, så datter


Kristine har flere gange spurgt om hun ikke også måtte få et sjal? Og selvfølgelig måtte hun da det, når hun nu spurgte så pænt. Man er vel mor og ude af stand til at sige nej :-)

Så for nogle dage siden kiggede vi i gemmerne og Kristine besluttede at det skulle være pink og lyserødt - stribet! Helst også lilla (ynglingsfarven), men da jeg ikke havde noget lilla garn aftalte vi, at den næste bluse jeg strikker til hende bliver lilla.

Og her er det så: Kristines sjal! Strikket i Opal strømpegarnsrester (hun har matchende sokker i begge farver!). Samme mønster som mors sjal.
Pinde 4. Sjalet er ikke blokket og jeg har ikke størrelsen, men det passer fint til en 4-årig på ca. 101,5 cm!
Hun er glad for det! Om hun vil bruge det? Næppe ret meget. 4-årige sidder pr. definition ikke stille længe nok til rigtig at få glæde af et sjal...

Det har været en fin uge. I tirsdags var hele Spilopstuen med 21 spilopper til fødselsdag. Det var en stor dag for Kristine. Kors, hvor hun glædede sig. Dansede rundt hele morgenen af bare begejstring. Og det gik så fint.

Der er mange fødselsdage om året med 21 børn på stuen, så vi syntes menuén skulle være sund, men sjov. Rugbrødskonen blev severet på gulvet, hvor en dug var klistret fast og der var dækket fint op.

Der var ikke én rugbrødsmad tilbage...

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Forrygende rugbrødskone!! Virkelig god ide!
:-) Britt

Anonym sagde ...

Så fantastisk lurt med en sånn smørbrødkone, og ungene var sikkert også veldig glade for å få spise på gulvet. Dette skal jeg ta med meg i bakhodet til neste gang Fugleungen har bursdag:-) Sjalet var riktig lekkert, og det er klart, ungene må få det de ønsker seg, ikke bare det mamma vet at de trenger av strikk;-) Lykke til med albumet! Klem fra Fuglemamma www.fuglemamma.sprayblogg.no