onsdag den 25. juni 2008

Pilespids mv.

Jo, jo, jeg er her skam endnu, endda med en ugegammel færdig pilespids:

Beklager den dårlige billedekvalitet, det var svært nok at få lov til overhovedet at tage et billede på vej ud af døren for at spise hjemmelavet pizza hos olderne. Pilespidsen er set en del steder i blogland, så jeg har ændret lidt på opskriften efter at have læst om andres erfaringer.

Mønster: Pilespids fra 'Kæk og klassisk børnetøj' af Lene Holme Samsøe. Jeg har strikket mindste størrelse 2-4 år på trods af at datteren til 5-års-undersøgelsen lå lige midt på gennemsnittet på både højde og vægtkurverne. Længden blev strikket til den passede... Og den passer - er absolut hverken for lille eller stram. Derudover har jeg strikket en hulkant foroven med en hæklet snor i, så den (stadig) lidt brede åbning kan lukkes lidt til.

Garn: 95 gram merci i lyserød og lyseblå. Datterens helt eget valg. Jeg prøvede at overtale hende til fx at erstatte den lyserøde med den røde farve, men niks nej, den gik ikke. Suk - jeg synes ærlig talt ikke det er en køn farvekombination...

Pinde: 2½ og 3 mm addi turbo

Hot? Uha - ved ikke, men barnet har da haft den på.... Modellen ved jeg egentlig ikke om jeg er så vild med (jo altså hende inde i blusen er jeg selvfølgelig...) - den er nem at strikke, men jeg synes den er alt for åben foroven og er ikke så gald for A-modeller. Der bliver nok ikke en to'er.


Til sønnike er det blevet til et par sovesokker til efterårets og vinterens lure i barnevognen - og måske endda lidt længere frem, for de er blevet lidt store. 33 gram admiral aquarell, farve 1854 (aqua), 44 masker, strømpepinde 2½ mm, og boomeranghæl. Strikket ved morgenbordet, på vej i Legoland og på gulvet mens Andreas har leget ved siden af. Skal nok blive brugt flittigt.

Turen til Skalleup Klit var en stor succes. Vi opdagede næsten ikke at det både blæste og regnede - vi legede i vandlandet og vores badetøj er blevet helt fnulret på bagen af de mange, mange, mange rutchebaneture! Andreas synes nok det der vandland var noget underligt noget - han havde de største øjne jeg har set på ham :-) Men der er vældig gode badefaciliteter til babyer og babysvømnig kan generelt anbefales hvis man mangler en aktivitet der kan få babyer til at sove. I samme sekund (ingen overdrivelse) Andreas ramte madrassen i barnevognen sov han!! Jo, vi nyder sommeren og at mandens elever ikke skal til eksamen, så vi har også nået den årlige tur til Legoland med morfar og at besøge søster + familie i sommerhus. Og nu er det weekend!

PS: Er der nogen brugere af blogspot der ved hvordan man undgår dobbelt linieskift hver gang man trykker 'return' ??

1 kommentar:

Ulla sagde ...

Fin pilespids. Hvis datteren er glad, så er farvekombinationen helt i orden, men kan nu godt følge dig ;-)


Tak for tippet med babysvømning, det skal afprøves.