fredag den 22. juni 2007

Jeg er her endnu

Ja, jeg er her endnu og følger med i strikkeblogverdenen. Men jeg formår hverken at kommentere på alle de fine ting, der bliver produceret rundt omkring eller blogge selv.
Der sker så mange ting her på matriklen, at det er svært at følge med. Det er heller ikke ret mange masker der bliver strikket for tiden.

Vi har købt et hus! Manden har fået nyt arbejde endnu længere væk end mit arbejde, men til gengæld i passende køreafstand derfra. Så nu er der ingen vej udenom. Teltpælene rykkes op til efteråret og jeg skal til at cykle på arbejde. Dét glæder jeg mig så meget til. Vi sparer sammenlagt 3 (!!!) timers transport HVER dag, så der er ingen tvivl om, at det vil lette dagligdagen meget og derfor er det rigtige at gøre. Men det er svært at tænke på at skulle tage Kristine ud af børnehaven og omplacere hende 90 km væk. Det bliver også svært at skulle undvære fætteren og kusinen der bor kun 200 m væk. Ligesom vi heller ikke længere kan spadsere forbi familien til en kop kaffe. Men det skal nok blive godt.

Huset er skønt. Et standardhus, 150 m2, 3 børneværelser, soveværelse, stue, køkken, to badeværelser, lukket have - lige til vores behov. Vi har det sidste års tid set på en del huse - og mange har fortalt os, at når vi finder det rigtige ved vi det. Ja, det er rigtigt. Èt kig - så slog vi til. Tæt på skov og sø med løbeture og gåture og stisystem hele vejen hen til skolen. Jeg glæder mig til at flytte ind og komme på den anden side af advokater, forsikringer, pladsningsanvisningen, malerarbejdet, papkasserne, salg af dette hus, osv., osv.

Den længst forgangne Kristi Himmelfart stod i strikningens tegn - i hvert fald fik jeg strikket min Snowdrop, som jeg har forsømt at vise billeder af.
Men her er den - måske ikke det bedste billede, men I kender den jo! Meget nem at strikke og bliver stensikkert et hit når vi kommer på den anden side af sommeren.
Inden ændringer i forhold til opskriften og ingen andre fakta i denne omgang.....

Som sagt er det ikke meget jeg får strikket pt. og der går nok lidt inden jeg er på fulde omdrejninger. Jeg har dog købt lidt garn og har slet ikke holdt styr på garnlageret. Det må blive til efterår/vinter, når der igen er overskud til den slags.

1 kommentar:

Tina Olsen sagde ...

Hej Lena..
Sikke en masse der sker hos jer!!
Men jeg er sikker på i nok skal blive meget tilfredse når det hele falder på plads;-)
For 1½ år siden tog jeg springet og skiftede arbejde, før var der 60 km hver vej.. nu er der 10 km..det er det bedste jeg har gjort, jeg cykler når vejret er til det, langs marker og havet, hvor jeg før sad i kø på motorvejen i min bil.. det er bare så meget fritid man får, når der ikke er langt til arbejde.. jeg lover dig - det bliver i bare så glade for ;-)