lørdag den 12. januar 2008

Ribvest

En lille sag i fantastiske farver. Hurtigt og meget nemt - opskriften er helt blottet for detaljer. Det ses ret tydeligt af det 'firkantede' look. De lidt brede aflukninger ved skulderen kommer af, at vesten ikke er skyllet op eller strukket i facon, men jeg regner med at når det sker vil det rette sig. På sin vis meget tilfredsstillede at strikke. Jeg havde brug for et hurtigt projekt - noget jeg kunne se afslutningen af her og nu. Føler mig noget rastløs. Ikke helt overraskende, da jeg nu er 38+5 og lillebror for to dage siden blev skønnet til 3600 gram. Det er efterhånden svært at tænke ret meget længere frem end fødslen.

Mønster: Rib vest fra Fandango, købt hos lundpluslund, størrelse 1-2 år.
Garn: 90 gram NoroKureyon. Fantastiske farver, men derudover ved jeg ikke om jeg er sååå vild med garnet. Det er for tykt til at blive et garn blandt favoritterne. Måske skulle jeg prøve et af Norors blandingsgarner?
Pinde: 4mm 40 cm addi turbo.
Hot? Tjaa, den vil helt sikkert tjene sit formål med at holde lillebror varm til næste vinter, synes faktisk den er en anelse for tyk i det. Meeen mon ikke den under alle omstændigheder kan bruges under regntøjet, i barnevognen eller lignende?

3 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Fin vest, noro er bare så flot. Noro silk garden findes i en tyndere udgave, flower bed, den kan bl.a. købes hos garngalleriet. Der er også lige kommet en noro i strømpegarnstykkelse.

Håber ikke, at du skal vente alt for længe på lillebror :-)

Anonym sagde ...

Kjempeflott vest, nydelige farger! Takk for koselig hilsen i bloggen - jeg vil nok bli ved den på en eller annen måte. Nå vil jeg ønske deg riktig lykke til med de forestående begivenheter. Jeg skjønner godt at det er vanskelig å se forbi fødselen akkurat nå;-)

Klem fra Fuglemamma
www.fuglemamma.sprayblogg.no

Anonym sagde ...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.