mandag den 17. marts 2008

En håndfuld...

... er lig med 5 år. Når man er børnehavebarn går man voldsomt meget op i den slags - også Kristine der blev 5 år i lørdags. Hun er blevet fejret på behørigt vis her i weekenden og et par dage før også i børnehaven. Bedst som vi stod og bagte pølsehorn (og chokoladeboller, jf. billede) forklarede Kristine, at der også var nogen der skulle have nogle andre pølsehorn. Andre?
Doh! Og fluks blev der således indkøbt kyllingepølser, så alle børn kunne få en god dag. Det havde jeg overhovedet ikke tænkt på. Men for Kristine er det en helt naturlig og selvfølgelig ting at nogle mennesker ikke spiser svinekød.
Det er i de sammenhænge spændende at iagttage hvor forskellig børneverdenen er fra voksenverdenen. På den gode måde.Andreas har fået ny hue.
Mønster: Gros Djevellue, str. ½ år (passer fint min baby på 7 uger).
Garn: 20 gram Opalrester, farve 1415.
Pinde: 2½ og 3 mm 40 cm addi turbo rundpind + 3 mm strømpepinde.
Hot? Jeps, har haft den på i dag i barnevognen. Tog en formiddagslur på 3½ time og en eftermiddagslur på 2½ time, så jeg tror ikke han har frosset om ørerne. Og så kan jeg meget bedre lide denne opskrift end den sidst afprøvede. Der er ingen sammensyninger og det må da være rarere for en baby der ligger meget ned.
PS.: Billedet er vendt 45 grader.

Ingen kommentarer: