søndag den 1. juni 2008

Centrifugalhat


Det er ikke just sæson for sådan en sag, men dens søster lå i vinduet da jeg for et par dage siden på vej til frisøren kom forbi min lokale garnpusher. Og så måtte jeg liiige ind og have opskrift og garn. At der samtidig også kom opskrift og garn til den søøødeste elefanttrøje til Andreas taler vi ikke om. Og at opsparingkontoen er røget i minus væger jeg helt at overse. I nærmeste fremtid venter barselsdagpengeperioden og så kan det jo være lageret fyldes lidt langsommere op...
Mønster: Centrifugalhat fra den lokale garnbiks 'Mathilde' i Viborg.
Garn:40 gram Mondo fra LanaGrossa, 52% merinould, 48% bomuld. Har aldrig strikket med garnet før. Det føles blødt og lækkert, men jeg synes det 'snor' sig meget efterhånden som man får strikket sig igennem garnnøglet.
Pinde: 3,5 mm, 40 cm addi turbo + strømpepinde.
Hot? Perfekt lun til den danske vinter og kan være under cykelhjelmen. Meget hurtig og nem at strikke og et passende lille og let strikketøj i disse dage.

2 kommentarer:

Vivian sagde ...

Dét kalder jeg en sød hue, ærgeligt at det er fra en lokal shop (for os andre altså!), den kunne jeg godt have faldet for som "ind imellem-og når det er for varmt til andet-strik"

Fortsat god søndag fra Vivian

Anonym sagde ...

Veldig flott lue:-)Ønsker deg og dine en god helg!