lørdag den 22. januar 2011

Ivy League Vest IV

Så blev det lørdag = mulighed for at tage billeder i ordenligt dagslys. Den har været færdig nogle dage og kan nu præsenteres på bloggen:Mønster: Ivy League Vest af Eunny Jang fra Interveave Knits winter 2007, men kan vist fås som gratismønster bl.a. på Ravelry. En fair isle klassiker som det har været sjovt og udfordrende at strikke. Jeg har forsøgt mig med en kombination af str. 37" til og med indtagninger til talje og har derefter strikket str. 34". I selverkendelse af at tre børn sætter sine spor ville jeg ikke have den alt for tætsiddende og selvom jeg nok pt. kunne fylde den store størrelse ud foroven er det (desværre:-)) ikke tilfældet når graviditet og amning er overstået... Det ser meget godt ud størrelsesmæssigt sådan ved øjemål - fruen iklædt vesten får I ikke i denne post.
Garn: 130 gram supersoft fra Holst Garn i farverne cinnamon, bleached white, pussy willow, sage blue, mallard og millet, så det er en let sag.
Pinde: 2½ og 3 mm.
Hot? Det er en rigtig win-win, for den har været rigtig sjov at strikke og jeg er godt tilfreds med resultatet. Ikke desto mindre har jeg også været temmelig frustreret undervejs og der er flere fejl - bl.a. at mønstret er startet det forkerte sted, så v-udskæringen ligger skævt i forhold til mønstret og jeg glemte 7 pinde efter indtagningerne til taljen inden starten på udtagningerne. Begge dele gik der lang tid inden jeg opdagede, så nu lærer jeg at leve med dem. Fair Isle er heldigvis ret tilgivende og jeg har bestemt fået mod på mere. Og jeg tror helt sikkert vesten vil blive flittigt brugt - den er tilpas tynd og lun.

6 kommentarer:

Strikkeheksen sagde ...

Som du selv siger, de fejl er svære at få øje på - den er blevet rigtig fin. Vil se fantastisk ud over en hvid skjorte :-)

Jeg overvejer stadig om min skal gøres færdig eller ej - tror konklusionen bliver, at det skal den - jeg er trods alt også kommet et stykke vej på den og så får jeg brugt en del rester :-)

strikkeforsker sagde ...

Fed vest - jeg kan ikke se fejlene. Men trælst med mønstret, jeg har nemlig kig på modellen.

Anonym sagde ...

Wauw, wauw og atter WAUW!!! Den er godt nok smuk. Er ret forundret over så let den er... troede, der ville gå meget mere garn til den.

Britt sagde ...

Hvor er den smuk - meget flotte farver du har sat sammen.

Fuglemamma sagde ...

Nydelig!

jasonbob sagde ...

kyrie 5
golden goose sale
balenciaga sneakers
kyrie 6 shoes
supreme hoodie
supreme shirt
hermes handbags
stone island
off white
yeezy