lørdag den 19. marts 2011

bla bla og et par strømper

Man skulle måske tro at blogindlæggene ville komme ofte og i en lind strøm når man nu er på præfødselsbarselsorlov med indbygget ekstra tid til håndarbejde og computertid. Men det er jo ligesom ikke vanvittigt interresant at høre daglige fortælinger om hvilken række jeg nu er nået til på Vivian eller hvor mange korssting jeg har syet i dag...
Hvis ret skal være ret er der også foregået en del fødsesldagsfejring i den forgangne uge - de allernærmeste 17 familiemedlemmer har været til fødselsdagslasagne og kagekone med kakao og flødeskum og enkelte blev her i 3 dage... Så blev selve 8-års-dagen fejret behørigt med mor, far og lillebror og i går afsluttede vi med besøg af pigerne fra 1.B. Så er den ged vist også barberet! Alt den megen fejring, madlavning og gæster kan gøre en træt og medføre et akut bebov et simpelt stykke strik at slappe af ved. Beholdningen af strømpegarn indeholder adskillige rester hvoraf nogle er blevet forvandlet til et par strømper til moi:
Mønster: 48 masker - min sædvanlige standardstrømpeopskrift, dog uden løftede masker på hveranden række på hælen. Det har jeg lidt fortrudt for så sidder de knapt så godt på hælen som de plejer. Men det er nu små ting.
Garn: 85 gram 6-trådet opal i en selvstribet hhv. grå farve. Der var 1 m tilbage af den grå farve da jeg lukkede af - dejligt at få ryddet lidt ud i resterne.
Pinde: 3 mm.
Hot? Altid når det er hjemmestrikkede strømper...

2 kommentarer:

Strikkeheksen sagde ...

Tillykke med din datter, pigen med det smukke hår :-)

Hvor er din mave blevet fin - beundrer din julekalenderdisciplin her midt i foråret :-)

Der er altså sådan en tilfredshed ved at få brugt rester og dejlige sokker kan vi jo ikke få for mange af :-)

strikkeforsker sagde ...

Tillykke med datteren. Det lyder som en vældig omgang festivitas.
strømpestrikning er ren meditation og perfekt til travle perioder.