torsdag den 12. maj 2011

Babyvest?

Nææh. Der gik et eller andet galt med størrelsen, så jeg er bange på at vi er landet på en str. 1, måske 1½ år og så er man vel ikke rigtig baby længere. Så istedet for en vest til efteråret/vinter anno 2011/12 skriver vi nok 2012/13 når den kan tages i brug. Ja, ja - det er da bedre end at den blev for lille:-)
Mønster: Babys uldne undertrøje fra familiejournalen. Maskeantal efter str. 3-6 måneder, længder efter str. 12 mdr. + lidt ekstra da jeg opdagede at den blev alt for bred til baby.Modifikationer a la Birgitte.
Garn: 48 gram hovedsagligt koboltblå shetlandsuld - rester fra Linus. Der var lige nøjagtig ikke nok af den koboltblå, så jeg måtte supplere med et par gram havblå - i første omgang til min store ærgelse. Men et par blå biler gør skaden god igen.
Pinde: 3 mm
Hot? Dejlig udnyttelse af lageret på et særdeles brugbart stykke beklædning. En rigtig fin vest og dejlig afvekslende i forhold til baby-i-rib. Den må vi have nogle flere af - måske en der kan passe til efteråret?

Dagens billede - netop hjemvendt efter at have hentet Andreas i børnehaven. Mors første tur med begge sønner i cykelvognen skulle foreviges - drengene var ikke helt enige. Andreas ville slet ikke fotograferes og Johannes stak i et hyl nanosekundet efter billedet er taget - muligvis fordi mor havde taget dynen af ham. Men det var en god cykeltur:-)

Ingen kommentarer: