onsdag den 23. maj 2012

Milo 2

Vejret er vidunderligt og udendørslivet trækker, men der er lige tid til at smutte forbi bloggen og dokumentere denne lille vest der har været færdig i et par uger.
 Det var eller meningen at han bl.a. skulle arve stikkelsbærvesten men som Andreas viser er det en af de veste der vokser med barnet. Her to år efter er der stadig i hvert fald en halv sæson tilbage i vesten, hvorfor Johannes måtte have en ny til næste vinter. Den første Milo sidder nu en anelse stramt på kroppen. Eller måske strikkede jeg den bare fordi jeg trængte til et hurtigt og nemt lille strikketøj...

Andreas bygger en raket:-)
Mønster: Milo af Georgie Hallam. Str. 18 mdr., med ekstra længde. Den ser fin ud i størrelsen til vinter, så det skal nok passe. 
Garn: 117 gram Smart fra lageret - rester fra min Marius. Jeg havde egentlig tænkt at det skulle blive til et par matchende vanter, men det fik jeg så ikke. Jeg havde også planlagt at vesten skulle være helt grå, men jeg rendte tør for garn og jeg er ikke så stor fan af Smart-garnet, at jeg ville supplere lageret med mere. Altså blev det råhvid forneden.
Pinde: 3,25 og 3 mm.
Hot? Tjoooo, jeg er som sagt ikke vild med at strikke med Smart, men vesten er superanvendelig til et barn der befinder sig meget på gulvet. Og så regner jeg med at Johannes næste vinter kan arve stikkelsbærvesten...

2 kommentarer:

Ulla sagde ...

Den ser fin og anvendelig ud, ååååh måske man burde tænke på at strikke vintergarderoben, men det passer ikke med sommervarmen.

Strikkeheksen sagde ...

Hvor er den fin og så er du jo på forkant og helt klar til vinter ;-)

Dejligt at strik kan gå i arv - for det er jo alligevel en del arbejde, der ligger i det - også selvom det er små størrelser :-)