fredag den 24. august 2012

Gerda!

Klokken 15 nul nul dut lukkede jeg arbejds pc'en for NU skulle jeg altså have købt knapper til min nye totalt lækre trøje, der har ligget færdig det meste af en uge. 
Og her er så min nye trøje - jeg forudser et heftigt brug til vinter!
Mønster: Gerda - feminin guernsey-trøje fra 'Mere feminin strik' af Lene Holme Samsøe. Strikkefastheden var en lillebitte smule til den gode side, så jeg har lagt ud med en str. M forneden og efter indtagninger til talje har jeg kun taget ud igen til en str. S og strikket resten og ærmer i en str. S.
Garn: En tråd ÅLJ og en tråd tvinni wannabe, begge købt hos Heinrichsens Uldspinderi i det tidlige forår. Farven (farve 53 for kendere) er den smukkeste blå/blålilla farve, som det er svært rigtig at fange med kameraet. De to nedenfor stående billeder er nok dem der kommer tættest på.  Jeg har brugt ialt 667 gram (heraf ca. 420 gram ÅLJ), så det er for så vidt en tung trøje, men det er længdens skyld, for garnkombinationen giver en blød og lækker strik der falder supergodt.

 Pinde: 5 og 6 mm - gode tykke pinde så trøjen ikke tager en evighed at strikke....
 Hot? Altså - jeg er helt solgt. Jeg har længe ønsket mig sådan en lang striktrøje til at have på på kontoret på de kolde januardage og det har jeg nu. Det er sådan en af den slags trøjer man vist bare flytter ind i.
Fik jeg sagt at jeg er totalt glad og temmelig selvfed?

6 kommentarer:

Systro sagde ...

Den såg god ut! Eg har sjølv kikka mykje på den i same boka... flott, frisk farge!

Ulla sagde ...

Den er lækker og perfekt til kolde vinterdage på kontoret.

Karen S, Lykkefanten sagde ...

MUMS!!! Så absolut grund til selvfedhed, for den ser lækker-lækker ud, den trøje.
hmmm... kunne faktisk godt selv bruge sådan en lun sag på kontoret her til vinter...

Birgitte sagde ...

Neeeeej, har du den i farve 53?! Jeg er VILDT misundelig! Ikke fordi jeg ikke selv har (og kan få) masser af trøjer i den farve, men man kan bare aldrig få for mange... Min (røde) Gerda fungerer p.t. som 'morgenkåbe', så jeg bruger den dagligt når det ikke lige er højsommer. Den er deeejlig. Og din er da en skøn variant!

GrenDesign sagde ...

Den er FANTASTISK og farven er såååååååå skøn! Et kæmpehit i mine øjne. Stort tillykke med den.

Fuglemamma sagde ...

Kjempefin, både farge, passform og modell. Og det er deilig når man er så fornøyd selv også.