lørdag den 13. oktober 2012

Sutsko og ferie

Det er første dag i efterårsferien. Det regner, er råkoldt og støvsugeren er gået i stykker (først vaskemaskinen, så fyret, så tørretumbleren og nu støvsugeren...hvad kommer næst? Køleskab eller ovnen?). Til gengæld har vi fået købt en ny suger istedet for den gamle, der egentlig har tjent mig godt i de 18 år der er gået siden jeg købte den da jeg flyttede hjemmefra og Andreas og jeg har hygget med at sy og tage billeder af Kristines nye sutsko.
Inden filtning:
:-)
Efter filtning - nu ca. str. 35-36.
Kristine var med mig på husflidsmesse i sidste måned og fandt et par fine sutsko som hun pænt spurgte om jeg ikke ville strikke til hende. Og der er virkelig ikke mange timers arbejde i sådant et par. Det tager langt mere tid at filte, tørre og smørre latex på x 3. Men nu er de færdige og fine og passer.
Mønster: 'Indesko med chilikant' som jeg købte hos Balleby Garn og Striks stand på messen, str. 10-12 år. Reelt er det et par store sokker man strikker. Filtet en gang med tre tennisbolde og derefter med et par cowboybukser og tennisboldene. Sidste omgang gjorde tricket - de er filtet 'tæt' så man ikke længere kan se den strikkede struktur og er blevet tilpas stive. Under bunden er smurt tre lag latex på og afslutningsvist drysset lidt kartoffelmel, så de ikke 'larmer'.
Garn: 3 nøgler lilla Fritidsgarn og et nøgle Chili (effektgarnet), begge fra Sandnes. Ifølge opskriften er det også nok med 3 nøgler til et par damesko, men jeg havde kun ca. 2 m tilbage og har strikket efter opskriften med endda en lille smule kortere længde i foden, så det ville jeg ikke satse på.
Pinde: 6mm
Hot: Jep - de er gode varme og datteren er tilfreds!

4 kommentarer:

Trine sagde ...

De er virkelig fine de sutsko. Godt arbejde:)

Monstermønster sagde ...

Utrolig så uheldige dere hadde vært! Hørtes ut som bilen vår, som stadig har date med verkstedet... sukk.

Men deilige tøfler! De så gode og varme ut.

Anonym sagde ...

Treating the outbreak of cold sores on lip in smart way and knowing the facts that this painful blister could be tame could enhance
the quality of your life. There are also many products
out there that contain tea tree oil as an active ingredient.
You also want to maintain your lips moist, so you can get nightly and daily applications of creams with menthol, like Carmex or
Blistex.

Also visit my site how to get rid of herpes

odds tips sagde ...

De er virkelig søde :)