onsdag den 23. januar 2013

Fisherman´s Pullover

Som nævnt trænger Andreas til nogle nye sweatre. Han har faktisk kun én hjemmestrikket han kan passe og det er lige lidt nok. Det kan jo hænde at den bliver glemt i børnehaven eller hjemme... Så nu har han fået en ny - og han virkede glad for den selvom det med at prøve den og posere foran kameraet måske ikke lige var en del af hans plan for dagen :-)
 
Mønster: Fisherman´s Pullover af Veera Välimäki. Jeg har strikket str. 8 år med længder for str. 6 for ikke at få den alt for smal. Min strikkefasthed svarer til opskriftens. Den er lige præcis en anelse for stor, så der er plads til at vokse, men ikke større end at den kan bruges nu.
Garn: Resterne af det jeg købte til mandens sweater, dvs. cashmere/angora tweed fra Garnudsalg i lys grå. Ialt 208 gram.
Pinde: 5 mm til det hele undtagen ribben på ærmerne der er strikket på pind 4 mm så det ikke blev for løse.
Hot? Den er blød og velsiddende og matchers fars. What's not to like?
Og så røg der lige et ekstra billede med i dagens post; Johannes dybt koncentreret i gang med at farve.Og sådan sad han vel det meste af en time - det er sjovt at male:-) Bemærk i øvrigt at han har de hjemmesyede overalls på - de bliver meget flittigt brugt og sidder supergodt.
Over and out - arbejdet kalder lige straks.

2 kommentarer:

Ulla sagde ...

Den ser dejlig lun ud og perfekt til børnehaven. GISP er han så stor, at det er str 6 år.

Monstermønster sagde ...

Bløt og god og matcher sin far, kan det bli bedre? Veldig fin!