tirsdag den 12. februar 2013

Vest er bedst

Og derfor bruger vi mange af dem om vinteren. Særligt mindstemanden, så det er godt at være lidt på forkant med næste vinters garderobe. Ejermanden sover sin middagslur, så storebror hjælper lige med at vise frem.
 Der er et eller andet galt med dimensionerne i dette billede, for det ser næsten ud om om vesten kunne passe Andreas - og det kan den altså ikke.
Mønster: 'Vest i falsk patent' fra Knit for your kid af Susie Haumann. Jeg har strikket str. 4 år med et par centimeters ekstra længde og jeg vil tro den vil passe Johannes næste vinter hvor han vil være 2½ år. Supernemt mønster.
Garn: 107 gram supersoft i farven 'Vintage Heather'. Lagt dobbelt.
Pinde: 3,5 mm.
Hot? Den er tyk og blød og nem at få af og på et barn. Jep.
Og så har den under fremstillelsesprocessen fungeret som skønt 'zen-strik' i dette galehus, der har været præget af sygdom og omgangssyge på skift. Jeg er så glad for vinterferien, hvor ingen i 9 hele dage udsættes for institutionelle bakterier, så vi forhåbenlig alle kan komme rigtig på højkant igen. Vi har også været i sommerhus med et par venner og deres tre unger, så der har også været tid til lidt hygge og sjov, gåture og god rødvin om aftenen. Helt skidt er livet trods alt ikke.
Læg dertil et par lange køreture = et snart færdigt sjal til svigermor, som jeg tror er klar til fremvisning i næste post.
Tilbage til ferielivet! 

2 kommentarer:

Fuglemamma sagde ...

Fin vest og fin gutt! Her i Nord-Norge bruker vi stort sett bare ulltrøyer og ullgensere med ermer, så jeg har ikke strikket mange vester i min karriere. Må være kjekt å slippe ermestrikk! Håper alle blir helt friske snart, god vinterferie.

Anonym sagde ...

Hei, jeg har akkurat strikket en vest til meg selv i patentstrikk (http://www.pickles.no/rett-vest/). Har du et godt tips, hvordan jeg skal sy sammen vesten på skuldrene? Strever med få det fint. På forhånd takk :) Mvh, Pia i Norge.