tirsdag den 30. juli 2013

Feriestrik

Det er lige før det bare skal være et tomt indlæg for jeg har vitterligt ikke strikket meget i ferien. Der var faktisk 14 hele dage hvor jeg slet ikke rørte pindene. Lidt usædvanligt, men så fik jeg til gengæld læst meget mere end jeg plejer.
Og det meste af det jeg rent faktisk har strikket er trævlet op igen:
Jeg impulskøbte noget hørgarn -Linea fra Karen Noe - som skulle blive til en Radian Yoke. Strikkeprøven passede, farven er smuk og sommerlig og garnet skønt at strikke med. Den blev bare alt, alt for stor. Og da jeg havde trævlet den op havde jeg mistet inspirationen. Nu overvintrer garnet i gemmerne og så bliver det helt sikkert taget frem til en sommermodel til næste år.
 På turen hjem fra Italien fik jeg strikket en god del af et par strømper til gemalen, anno 2013, så de blev hurtigt afsluttet da vi kom hjem - yeah, et stykke færdigt, garanteret succesfuldt strik. Ingen ændringer til modellen:-)
Så det er alt hvad det er blevet til i ferien + opstarten på et Parrot-sjal som lige nu er klumpet sammen på en rundpind og derfor ikke særlig nemt at få et billede af.

God tirsdag aften!

1 kommentar:

Fuglemamma sagde ...

Synd at størrelsen ikke traff for det var da en nydelig rosa trøye du hadde på gang. Men grå sokker blir aldri feil.