mandag den 5. august 2013

Parrot

Pyyhh - jeg nåede det! Endda i helt fin stil. Da det kom til stykket havde jeg strikket noget mere end to trediedele af sjalet da jeg panikkede, så der var reelt ingen køer på isen:-)  
 Mønster: 'Parrot' af Marianne Isager (jep, det er mor der har designet sjalet) fra Helga Isagers 'The Bird Collection'. Istedet for 726 masker har jeg slået 834 masker op da jeg gerne ville have et stort sjal med mest muligt udnyttelse af resterne. 70 cm i højden og ca. 200 cm i vingefang. Har debatteret med mig selv om jeg vil have kvaster på, men det skal der ikke.
 Garn: Mine rester fra Marina - dvs. Hebridean 2 ply (340m/100g), ialt 230 gram. (Spøjst at jeg dengang skrev at jeg 289 gram tilbage - inden jeg gik i gang med Parrot vejede jeg mine rester til 303 gram - monstro min køkkenvægt lider af samme syndrom som min badevægt af og til gør...). Jeg har brugt alle 19 farver som til Marina og det giver selvfølgelig noget spræl, men samtidig er farverne til den afdæmpede side og afpasset til hinanden synes jeg.
 Pinde: 4 mm. 
 Hot? Jeg synes det er fint - kunne godt forestille mig jeg ville bruge det som et bindesjal. Eller som et kæmpe tørklæde a la Johannes nedenfor på billedet. Det kan i hvert fald peppe et kedeligt outfit gevaldigt op. Om det har potentiale til at komme med på arbejde er jeg ikke helt sikker på, men jeg ved at det er blødt og lækker og lunt, så brugt skal det nok blive.
Ellers er Johannes måske arving til det?

5 kommentarer:

Strikkeheksen sagde ...

Så sprælsk er det nu heller ikke, netop fordi det er meget afdæmpede farver - det er blevet et rigtig flot sjal :-)

Det er fuldstændig imponerende, at du bare lige vælger at slå endnu flere masker op end de mange, mange masker der er i forvejen - det er altså bare sejt :-)

Ulla sagde ...

Herlige farver, de passer jo fint sammen.

Karen S, Lykkefanten sagde ...

Hvor ser det dejligt ud. Godt at der var garn nok.

yanmaneee sagde ...

jordan 12
louboutin shoes
lebron 17 shoes
yeezy boost 350 v2
off white
kd 12
mbt shoes
air max 97
canada goose jacket
golden goose sneakers

jasonbob sagde ...

pandora
pandora outlet
golden goose superstar
golden goose
supreme new york
balenciaga sneakers
supreme
bape hoodie
jordan 4
golden goose shoes