søndag den 15. december 2013

Vi når det nok!

Siger manden til sin kone der er på mentalt overload. Og objektivt har vi faktisk styr på det meste. Vi skal være gæster i julen, så selve juleaftens-planlægningen slipper vi for. Alle gaverne er købt og de værste arbejdsopgaver og møder på arbejdet er overstået.
Men min hjerne føles som splat. Måske det skyldes et langt travlt arbejdsefterår uden ferie eller de 117 arrangementer for børn og voksne med medfølgende koordinering og travlhed både til hverdag og i weekender eller for få løbeture eller en kombination af det hele - men faktum er at min hjerne føles udbrændt.
Så selvom planen var at strikke 2-3 forskellige håndledsvarmere til min mor der i det sidste år har fået gigt i fingrene og trænger til varmen fra ulden bliver det kun til ét enkelt par. Og så må det være godt nok.
Mønster: Samme mønster som Asta-halvhandskerne, men blot som håndledsvarmere.
Garn: 25 gram Wollmeise DK i farven denim - rester herfra.
Pinde: 3½ mm.
Hot? De er pakket ind og klar til jul. Et hurtigt projekt, så falder de ikke helt i smag er det ikke den store katastrofe.

2 kommentarer:

Fuglemamma sagde ...

De var nydelige. Og det er helt riktig innstilling, man tar det man rekker og så får resten vente til en annen gang. Jeg har litt julepanikk selv for tida, men prøver å holde den i sjakk, Jula kommer uansett. Fem dager igjen.

yanmaneee sagde ...

supreme outlet
cheap jordans
curry 7 sour patch
hermes handbags
golden goose sale
cheap jordans
russell westbrook shoes
golden goose
stone island
lebron 18