søndag den 2. februar 2014

Jaywalkers #5

Ugens højdepunkt: At blive mor til en seks-årig dreng. Hold da op hvor går man op i det med fødselsdage når man bliver 6 år! Man glæder sig i dagevis og man får oceaner af Lego, som man med sikker og egen hånd bygger.
Ugens absolutte nulpunkt: Indtraf allerede mandag morgen, da den mindste dreng løøøøb ind i børnehaven for at aflevere storebror og faldt pladask ind i bænken på gaderobeskabet. Med munden og tænderne først... Av. Tre tandlægebesøg, et vagtlægebesøg, en omgang penicillin, og en hel uge hjemme er han ved at være på højkant igen. Tre tænder er skæve og småløse, ansigtet er stadig hævet, men drengen spiser og snakker igen og forældrene tør nu igen lade ham løbe omkring uden at hjertet er helt oppe i halsen af skræk for at han igen skal falde.
Og indimellem har der været 17 mennesker til fødselsdag og i dag en impulstur til Ikea, så den store 6-årige kan få opgraderet værelset med plads til skrivebord (man skal vel i skole til sommer:-)). 
Nå, ja - og så har jeg fået strikket et par strømper færdige og det føles lige nu som en bedrift i sig selv:
Mønster: Jaywalkers - nøjagtigt (næsten) et år siden jeg strikkede et par sidst. Tre par ynglingssokker til sig selv er vel ikke for meget. De var ikke så spændende at strikke for 5. gang, så mon ikke der går et års tid inden et nyt par kommer på pindene?
Garn: Lornas Laces Shepherd Sock i farven Tahoe. Jeg har brugt 84 gram. Og så må man jo undre sig, da dette par er 2,5 cm kortere i skaftet end sidste par, som jeg brugte 83 gram på at strikke? Og jeg har lige testvejet begge par, så der er ingen fejlvejninger. Og samme maskeantal på begge par.
Pinde: 2,25 mm.
Hotte? Nye sokker...uhmm.....

1 kommentar:

Fru Kahr sagde ...

Flotte strømper. Det mønster må jeg vist prøve engang.