mandag den 22. september 2014

Lady Marple

Så kom efteråret! Johannes og jeg var enige om at det ikke helt var det cykelvejr vi var vant til, men hvad skulle vi gøre når nu faderen havde taget bilen. Johannes fik en hjemmestrikket hue på og jeg min grønne mink. Og så hyggesnakkede vi ellers det meste af de 4 km til børnehaven.
Men bortset fra at jeg på det mentale plan godt kunne klare lidt mere at det lune efterårsvejr - hey, i weekenden sad vi på terrassen om eftermiddagen og spillede brætspil - så er jeg klar til koldt efterårsvejr: Min Lady Marple er færdig!
Farven er en anelse for orange på billedet, men prøv lige at se de perfekte knapper jeg fandt på årets husflidsmesse.
To fluer med et smæk - fotooptagelse og æbleopsamling til juiceren.

Mønster: Lady Marple af Nadia Crétin-Léchenne. Jeg har strikket str. M til punkt og prikke, på nær at jeg har forlænget trøjen med 5 cm, så den kan dække maven...  Den er blevet tilpas tætsiddende uden at være for stram, sådan at mønstret 'strækkes' og 'åbner' sig fint.
Garn: 288 gram holst garn strikket dobbelt i farven 'ember' - en rigtig efterårsfarve.
Pinde: 3½ og 4½ mm.
Hot? Trods alt og heldigvis lige hot nok endnu, men lur mig om den ikke vil være fin om en måned eller to. I øvrigt er det vist ikke mere end anden gang jeg har taget masker op til ærmer og strikket venderrækker for at danne ærmekuplen. Sidst fik jeg ikke samlet maskerne helt rigtig op igen efter at have 'wrappet' dem, men nu - NU er der total styr på venderækker og opsamling af masker  - både de rette og de vrange:-)

5 kommentarer:

Monstermønster sagde ...

Veldig fin og klassisk, jeg tror jommen jeg trenger en slik!

Fru Kahr sagde ...

Wow, den er lækker.

Fuglemamma sagde ...

Virkelig en lekker jakke. Jeg er enig med Monstermønster, jeg tror jeg trenger en slik. Hm...

Birgitte sagde ...

Hvor er den blevet flot!

jasonbob sagde ...

balenciaga sneakers
supreme
bape hoodie
jordan 4
golden goose shoes
yeezy
kyrie 5
golden goose sale
balenciaga sneakers
kyrie 6 shoes