fredag den 10. oktober 2014

Stribet vrang

Johannes har fået en nye trøje til vinter - og det er hans mor der har strikket den:-)

Mønster: Udgangspunktet er 'Rullegenser' fra Strikk til Nøstebarn af Kathrine Gregersen, men med en helt anden strikkefasthed og uden sideåbning. Som en ekstra lille detalje er 'vrangen' retsiden, men strikket som glatstrik og først vendt til allersidst. Man skal bare huske at føre farveskiftene udenpå trøjen. List plads til at vokse i henover vinteren, så jeg vil tro den er endt på en str. 4 år.
Garn: Geilsk tweed i farve T3 (sort) og T5 (sand). 131 gram ialt.
Pinde: 3 og 3½ mm.
Hot? Prøv lige at se de glade smil:-) Eller måske var de bare løftet om at når far havde taget billederne måtte han spille Ipad...
Så tror jeg også vi er ved at være klar til vinter - 4 sweatre (hvoraf den ene ligger i børnehaven og altså ikke er i stakken), 1 trøje og 3 veste (hvoraf jeg glemte at fotografere denne her med) . Min personlige ynglingstrøje - Elefantjakken - er desværre blevet for lille nu og kan ikke være med.
Flyverdragt og vinterstøvler er der også styr på, så nu mangler vi bare at gennemgå huer og vanter. På den front bliver der nok ikke meget hjemmestrik i år, fraset drengens elskede hue som han helst ikke tager af - heller ikke indenfor:-)

3 kommentarer:

Monstermønster sagde ...

Morsom mes vrangen ut, den er ofte veldig fin på vrangsiden!

Birgitte sagde ...

Virkelig fin trøje - det ser godt ud med vrangen ud. Og ret lækker stak, du dér kan fremvise :)

jasonbob sagde ...

golden goose shoes
yeezy
kyrie 5
golden goose sale
balenciaga sneakers
kyrie 6 shoes
supreme hoodie
supreme shirt
hermes handbags
stone island