tirsdag den 28. april 2015

Marsa Alam

Ny trøje! Fotograferet med den samme hæk som baggrund som alle de andre gange. Fordi manden - fotografen - siger det bedste lys er her. Men der er ikke meget variation i det. Så - note til mig selv: Husk at få taget nogle billeder at strik-i-brug når vi er ude og omkring!
 Mønster: Marsa Alam af Isabell Kraemer. Jeg har strikket str. m uden en eneste ændring i opskriften. Bortset lige fra at jeg strikkede alle kanter på først inden jeg strikkede ærmer.
Garn: 250 gram Holst Coast (uld/bomuld) i farve nutmeg og marlin. Total copycat af opskriftens farver.
Pinde: 3½ og 4 mm.
Hot? Ikke endnu. Den nederste kant flaner lidt, der skulle jeg nok være gået et halvt nummer ned i ribben. Samtidig  er den måske lige sommerkort nok til mig, men det må komme an på en prøve. 
Og så gjorde jeg det jo igen. Købte og strikkede i bomuld/uld selvom jeg ikke bryder mig voldsomt meget om det.  Og jeg synes det er meget sværere at få pæne kanter når der fx slås masker op.  Men nu, nu tror jeg altså der går lidt tid inden jeg gør det igen - bortset måske fra et par huer i resterne. Men trøjen er blød og stribet og det er bestemt formildende omstændigheder:-)

1 kommentar:

GrenDesign sagde ...

Jeg kan egentlig godt lide kontinuiteten med hækken :-)
Og trøjen er rigtig fin.