lørdag den 14. november 2015

Snawheid- and paws

Min søster oplyste i sidste weekend at uge 46 er kårets som årest kedeligste uge. Og i dag giver jeg hende inderligt ret. Snot, feber, ondt i halsen og hovedet - jeg har tilbragt en stor del af ugen hjemme i sengen og glæder mig til uge 47. Den kan kun blive bedre!
Børnene har været søde og stille og Kristine har hjulpet med at få taget billeder af min hue ynglingshue og vanter. Lyset er ikke det bedste i disse novemberdage og der er skygger på billederne, men sådan er det nu engang...
Mønster: Snawheid og Snawpaws af Kate Davies. Ingen ændringer udover den manglende pompom. Men så kan huen ikke passe under cykelhjelmen og det skal den. Passer perfekt til mit hoved og mine hænder.
Garn: Tusindfryds Engleuld i lys grå og midnatsblå.. Huen vejer 34 gram og vanterne 37 gram. Jeg brugte næsten nøjagtigt (men lige knap) et nøgle blå, resten grå. Strikkefastheden passede ret præcist med opskriftens (Jamieson & Smith 2 ply jumper weight). Det er første gang jeg strikker med Engleuld og jeg er ret begejstret. Det er blødt og fint at strikke med og farvestrikken træder tydeligt frem.
Pinde: 2½ og 3 mm.

 Hot? Hvis jeg ikke kan lide den overtager Kristine gerne. Men der er der ikke stor risiko for.
Og så lige et billede af mit krøllede og endnu ikke indrammede julebroderi. Sødt og fint og lidt amerikansk. Jeg har hygget mig rigtig meget med det og skal nu på jagt efter en ramme. Mønsteret er fra The Frosted Pumpkins Stichery.

1 kommentar:

Ellafanta sagde ...

Lækkert sæt du har strikket.
Sødt broderi.