fredag den 30. marts 2007

PISA!


Så er Pisa endelig heeelt færdig.
Jeg har taget billedet udenfor, men alligevel er det ikke helt lykkedes at fange den grønne farve garnet har. Der skal bruges en sjalsnål - det må jeg snarest på jagt efter - de sjalspinde jeg har er for tykke til at bruge.
Pisa bliver helt klart et hit - særligt i betragtning af, hvor længe siden det er jeg har strikket noget til mig selv. Jeg har for første gang syet sammen med madrassting - det skulle læres og øves. Det kan godt ses, at jeg ikke er helt fortrolig med teknikken, men alt i alt et fiiiint resultat. Trøjen skal nok blive flittigt brugt - især når det bliver vinter igen eller på de lange lyse sommeraftenener. Den opmærksomme læser vil bemærke, at enderne på kraven er syet sammen på den forkerte side. Syningen kan ses når kraven bukkes ned. Kravens endemasker skulle syes sammen med maskesting - efter fire forsøg og ondt i nakken lykkedes det endelig - blot for at jeg så kunne konstatere at det var på den forkerte side. Så gad jeg ikke lave om mere - og det fortryder jeg lidt i dag. Normalt kan jeg ikke ha', at det ikke er ordentligt, men jeg lod det altså passere denne gang. Den skal nok blive brugt alligevel...
Garn: To-trådet merinould (Duo). Det er lækkert at strikke i, men føles "sprødt". Jeg vil ikke bruge det til noget der skal bæres direkte på kroppen, der til kradser det for meget. Men til denne trøje er det fint og lader til at holde formen godt.
Pinde: 3 mm addi turbo
Opskrift: Pisa fra design.club. Strikket i str. S, men længder efter str. M. Ellers ingen ændringer.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Smuk Pisa. Ja, Duo er sprødt at strikke med - men vask den, så bliver det meget blødere! Garnet "blomstrer meget op" efter 1. vask.
:-) Britt

strikkeforsker sagde ...

Meget flot og klassisk, den ligner et hit i garderoben

Anonym sagde ...

Nydelig ble den! Skulle ønske jeg hadde ork til å prøve meg på en damejakke i ribbestrikk på pinne nr 3mm... Nåvel, jeg får foreløpig holde meg til mindre plagg tror jeg. Undertrøyen jeg strikket nylig var i duo, riktignok ufarget som jeg tror er litt mykere enn den fargede. Min erfaring med dette garnet er at det kjennes mye mykere på huden enn en skulle tro, det legger seg liksom så fint ned når det varmes opp av kroppen... Klem fra Fuglemamma www.fuglemamma.sprayblogg.no

Anonym sagde ...

Thanks for finally talking about > "PISA!" < Liked it!

my website; Amazon Gift Card Generator

Unknown sagde ...

obat penghilang bekas luka
pembesar penis
obat pembesar penis