onsdag den 19. september 2007

Grønt til øjnene

Når man så længe har strikket med lilla og lyserødt, så trænger øjnene bare til en anden farve strikketøj. Farven snyder selvom billedet er taget udendørs -- den er lidt mere grøn i det.

Futterne er fra "Strik til ønskebørn" af Erika Knight, str. 0-3 mdr. Strikket i DUO-merinould af resterne fra Pisa. Skønt garn at strikke med. Forbrug: 14 gram, strømpepinde 3½ mm.

Størrelsen på den kommende ejermands nuværende bolig ses her:Fulde 22 uger som jeg så ud i søndags - hold da fast hvor det går stærkt denne gang. Både tiden som sådan, men også med maven. Der er liv og glade dage derinde og det er jo bare skønt.

Jeg må dog være ærlig og sige, at jeg faktisk synes det er fysisk væsentligt hårdere denne gang. Da jeg ventede Kristine var jeg i fin form, ingen plukveer eller bækkensmerter og cyklede ialt 15 km hver dag for at komme til og fra arbejde. Denne gang har jeg det hele. + en 24-7 kvalme de første tre måneder, som nu er blevet afløst af halsbrand. Pyyyhhhh.

Dertil kommer det ualmindelige hårde program vi kører dette efterår inden jeg går på barsel. Både manden og jeg kører ca. 1½ hver vej til og fra arbejde. Det er jo selvfølgelig også derfor vi flytter til december, men indtil da skal vi have en hverdag til at hænge sammen med to fuldtidsjobs, kørsel, afhentning i børnehave og så graviditeten. Min mave er somme tider helt stenhård, når jeg kommer hjem fra arbejde. Jeg (vi!) er trætte og udmattede og Kristine må have længere dage i institution end nogen af os bryder om.

Heldigvis har vi nogle gode bedsteforældre og en svigerinde, som et par gange om ugen træder til, henter tidligt og hygger med Kristine. Ellers kunne ingenting hænge sammen. Men det er bare ikke godt nok og jeg glææææder mig til vi når på den anden side af flytning.
Til gengæld har vi nu fået solgt huset (!!), så det er en stor bekymring mindre, der er kun 7 arbejdsuger til jeg går på barsel og i morgen skal jeg på Koldingfjord til seminar et par dage og forkæles.
Og til slut får I lige et par billeder af haven/køkkenhaven, der stadig giver grøntsager og frugt til husholdningen. Det er altsammen mandens fortjeneste, men jeg elsker at lave mad af råvarer fra egen have. Det smager bare så godt!

OK, nogen særlig skøn placering af billederne blev det altså ikke til - og jeg gider ikke gøre forsøget.

Men jeg kan fortælle, at æblerne stadig er sure og først skal høstes om et par uger eller tre, at én sqaush-plante giver mere end rigeligt, medmindre man vil spise fyldte squash hver aften og at vi har haft så mange sherrytomater, at vi er begyndt at lave tomatsuppe af dem. Uhmm...

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Min anden graviditet var også hårdere end den første - om aftenen var jeg bare træt. Men glæd dig, når den bette kommer ud kommer kroppen sig igen.
Sikke nogen skønne billeder af frugt og grønt! Her er æblerne blevet høstet (Rød Aroma) - de smager skønt.
:-) Britt