søndag den 16. september 2007

Stikkelsbær med lakridskonfekt

Sikken en fornøjelse det har været at strikke stikkelsbær. Og blusen passer modtageren helt perfekt. Jeg er tilfreds - tredie gang er lykkens gang!!

Strikket i Lucca-Fino - et garn som jeg er blevet meget glad for. Det er så blødt og lækkert, at det -selvom det er uld - kan bæres direkte mod huden uden at Kristine kalger over at det kradser. Jeg skal helt bestemt have strikket noget til mig selv i det garn.
Blusen blev lilla/lyserød, da den er strikket af rester - og min version blev derfor uden hætte, da garnet ikke rakte til mere. Det er jeg egentlig glad for. Blusen varmer fordi den slutter til i halsen,

men der er ikke nogen hætte der driller/generer under regntøjet/termotøjet eller flyverdragten, når vi når dertil.
Jeg kan ikke huske hvor jeg købte knapperne henne, men de passer liiige til. Det var også eneste modifikation jeg lavede med opskriften - knaphullerne skulle være lidt større til lakridskonfekten :-)Mønster: Stikkelsbær fra "Hønsefødder og Gulerødder". af Annette Danielsen. En dejlig gennemarbejdet opskrift - alt passer til mindste detalje og jeg synes vældig godt om, at der er så få sammensyninger.
Garn: Lucca-Fino merinould, 193 gram til en størrelse 6 år med ærmer str. 4 år.
Pinde: Bambus rundpind 3 mm.
Hot? Ja, det synes moderen. Så må vi se hvad brugeren synes, men hvis det nu er den eneste varme trøje hun får med i børnehaven - mon den så ikke bliver brugt?Jeg har stadig lidt rester af Lucca-garnet i en rosa farve - dem har jeg foræret til min mor, så min lille niece også kan få en stikkelsbærbluse. Selvom jeg ikke selv strikker af garnet tages det jo fra lageret, så halvdelen af de 138 gram ryger ind på opsparingkontoen - så hvis I skulle sidde og under jer over tallet på opsparingskontoen, så skulle pengene passe nu :-)

3 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Flot stikkelsebær i en frisk farvekombination, mon ikke datteren vil gå med den.

Tina Olsen sagde ...

Meget flot Lena...syntes den er perfekt med 2 farver;-))Og uden hætte!!! - hvor er det gennem tænkt;-))SMUKT

Anonym sagde ...

Den er rigtig fin - jeg kan også godt lide den uden hætte!
:-) Britt