søndag den 16. august 2009

1. skoledag mv.

Det var ugen hvor vi sendte Kristine i skole for første gang. Jeg kan næsten ikke tro, at mit lille myr går i skole nu! Men hun er så klar til at indtage skoleverdenen. Så spændt, og når hun først har lært klassekammeraterne, lærerne og omgivelserne at kende vil hun eeeelske det. Jeg tror hun bliver en rigtig skolepige.

Jeg gik i skole dengang i 80'erne hvor vi gik med benvarmere, gule spidste støvler og enten havde strithår eller krøller i håret. Og i bedste 80'er stil (eller bare for at være med på moden??) har jeg strikket mig et par benvarmere. Eller måske er det fordi jeg har en lang tunika i samme farve og som det sammen med benvarmerne vil passe perfekt til en sumpe-dag og fordi der var en rest garn. I hvert fald er fakta:
Mønster: Benvarmere fra Helga Isagers 'Strikketøj' - dog har jeg ikke lavet nogen slids forneden.
Garn: Isager Alpaca/virgin wool, farve 13 og Isager tvinni tweed, farve 52 S, en rest fra min 'jakke med krave'. 107 gram alt i alt.
Pinde: 3½ og 4 mm strømpepinde.
Hot? Er lidt spændt på om jeg rent faktisk får dem brugt.

Nu skal der slås op til Pine.

3 kommentarer:

britt sagde ...

Ja, det er bare ikke til at fatte, når de små myr pludselig skal i skole. Og nu må du holde godt fast i rælingen - for nu går det for alvor stærkt med hende!!
Fede benvarmere! Jeg har det på samme måde - gider godt strikke dem, men gad vide om de bliver brugt. Men det er vel heller ikke et krav for at strikke dem....Man kan jo også strikke dem bare fordi..
:-) Britt

Ulla sagde ...

Tillykke med skolebarnet!

Heheh jeg har det nøjagtig på samme måde med benvarmere. Der er lidt for megen association til 80'erne. God fornøjelse med Pine.

Ingrid ("Fuglemamma" sagde ...

Gratulerer så masse med skolejenta di! Jeg har snart skolegutt jeg også, men han skal faktisk starte rett i 2. klasse (!). Det er fordi vi har tatt et år i Cambridge og han skal inn i engelsk skole. De begynner ikke før i september. Artige leggvarmere - synes at vi må få et bilde med modell etter alt dette snakket om bruke-ikke bruke...;-)