søndag den 9. august 2009

Strikketasker

Det har været en lang uge.
Jeg landede på pinden på dagen for deadline (= en meeeeget stor bunke sager), mandens kalender var blevet fyldt med møder da eleverne først starter i næste uge, Kristine har hele ugen skulle forholde sig til SFO'en med lutter nye ansigter, lokaler mv. og Andreas havde overhovedet ikke lyst til at blive afleveret i vuggestuen efter 3 ugers hygge.
Derudover kalkulerer vi nu med ca. ½ time ekstra til aflevering/afhentning, da skolen ligger knap 2 km i modsat retning og Kristine nu selv skal cykle.
I går var vi på familiebesøg i Århus, men i dag har vi hygget hjemme. Kristine og jeg har syet og sludret hele eftermiddagen, kun afbrudt af Andreas der lige skulle op og trykke på 'bagud'knappen og i øvrigt var meget fascineret af symaskinen. Vi sad ved spisebordet hvor Kristine ikke både kan nå 'Peter-pedal-foden' og symaskinen samtidig, men hvis jeg trykkede med foden kunne hun godt quilte. Helt selv. Vel at mærke frihåndsquilting. Og pænt blev det også. Farverne er selvfølgelig nøje udvalgt efter at hele sækken med stoffer var væltet ud på gulvet. Ikke om det skulle være noget der matchede den lyserøde lynlås jeg havde. Niks - det skulle være sort lynlås og sorte stoffer:-)
Min taske er den grønne og den er lavet så den passer til et sæt strømpepinde og et nøgle strømpegarn. Lige til at tage med. I den ende ende er der lavet en hank, så den er til at bære i hånden eller hænge på en krog. I Kristines taske er der hendes første strikketøj - et halstørklæde til dukkerne. Hun har vel været i gang i et halvt års tid nu. I dag strikkede hun lige to masker...
Mønsteret er 'Bløt syboks' fra bogen 'Lapper stort og smått' af Lise Bergene.
Hot? Jaaa, det har været en smadder hyggelig eftermiddag.

2 kommentarer:

Fru Keilegavlen sagde ...

Kjempeflotte og så så praktiske!! Ha ei fin veke.

Ulla sagde ...

Godt gået af datterbarnet.

Det lyder som om, at den lyserøde fase er ved at rinde ud. Skønt?