onsdag den 16. november 2011

Alfreds sweater...øhhhh vest...

Der er mange gode ting ved efteråret. List skarp kold luft som jeg elsker, smukke farver på træerne, ild i brændeovnen, aktiviteter der trækker indendørs og et hyggeligt mørke der endnu ikke er blevet træls og deprimerende. Og vi nyder det alle på forskellig vis - Kristine brugte for en lille stund bladene på magisk vis :-)
Og en lille vest til mindstemanden i efterårsfarver er da også på sin plads. Neeej, stop, øhhh, var der ikke noget med at han havde rigeligt med veste??? Joooh, jaaaah, men øhhhhh, fruen havde igen glemt at tjekke løbelængde på garnet og løb således igen tør for garn. Hmmmmm....ikke nogen særlig smart tendens for en strikker.
Mønster: Alfreds sweater af Britta Wilfert - (fundet i en bog af hende som jeg ikke kan huske titlen på). Str. 1 år. Ingen ændringer - altså udover at der ikke var mere garn da jeg kom til ærmerne.
Garn: 157 gram Wollmeise i fine efterårsagtige grønne og rødlige nuancer. Et bundt fra en 'we're different' pakke, som jeg engang fik fingre i.
Pinde: 4½ mm.
Hot? Tjaaa, det var jo ikke lige den sweater jeg havde regnet med han skulle have og det er blevet en temmelig tung - men meget blød - vest, men mon ikke den alligevel kan bruges. Johannes er jo pt. på grød/mos-stadiet - jøsses hvor havde jeg dog gladeligt fortrængt alt svineriet. Så vi skifter tøj sådan ret ofte, så ekstra veste kan være praktiske....
Kristine og jeg har haft en hyggelig krea-eftermiddag. Jeg har klippet, Kristine har syet trekanterne og jeg 'snoren' og vips er årets første juleguirlande både lavet og hængt op. Lidt vel tidligt, men sådan en fin lille sag kan jo ikke gemmes væk.
Eneste problem er nu at vi skal have syet en til Andreas, Johannes, Kusinen, stuen og juletræet med små trekanter, så vi har travlt.
Eller måske når vi det først til næste jul (Ide efter The Creative Family af Amanda Blake Soule).
Og sidst men ikke mindst - den tilbagevendende inspirationssøgning og op(fin)tælling af garnlageret. Bare fordi det er så hyggeligt:-)

4 kommentarer:

Strikkeheksen sagde ...

Ja, det er jo bare så hyggeligt - at se og føle på alt det lagergarn ;-)

Nuttet lille vest - selvom det ikke var meningen og en superfin guirlande :-)

Fuglemamma sagde ...

Sånn deilig senhøstførjulstemning det var i bloggen din i dag! Flotte bilder, søt vest og veldig fin girlander. Ha en god helg!

Anonym sagde ...

Dejlig vest, også selvom det skulle have været en sweater ;)

Du får mig til at tænke på, at jeg ikke har rodet hele lageret ud i alt for lang tid... der må være tid her i barselen ;)

jasonbob sagde ...

balenciaga sneakers
supreme
bape hoodie
jordan 4
golden goose shoes
yeezy
kyrie 5
golden goose sale
balenciaga sneakers
kyrie 6 shoes