onsdag den 23. november 2011

Marina, post 5

Så nåede jeg 2. milepæl = 'setting steeks'. Og det ser fortsat ud til, at strikkefastheden er holdt hele vejen igennem indtil videre. Vigtigst af alt - den er stadigvæk en fornøjelse at strikke.

Mit transportable strikketøj har i et par dage været erstattet af en hæklenål og lidt spraglende wollmeise garn, der er blevet til et Peppy tørklæde, version 2. Denne gang til Kristine, der efterspurgte et til hende, da jeg lavede mit eget.
Mønster: The Peppy Scarf. Hæklede indtil Kristine sagde 'stop, nu er det langt nok' - det blev ca. 170 cm nok til at nå et par gange rundt om hendes hals.
Garn: 101 gram Wollmeise 100% merino (to tråde) i et for mig alt for spraglende garn. Det har ligget længe i mit lager uden at jeg har fundet et godt projekt til det. Købte det i en 'We're different' pakke i sin tid med røde og grønne farver, men dette sidste bundt var slet ikke mig. Kristine er glad for farver, så lad os se om hun bruger det. De sidste 60 gram garn er sammen med nogle andre rester taget med Kristine i SFO idag. I SFO har børnene nemlig dille på fingerstrik og efterspurgt rester.
Hæklenål: 5 mm.
Hot? Hvem ved?

2 kommentarer:

Ulla sagde ...

Øj du er superhurtigt. Hvor er det et smukt mønster til marina.


p.s. har haft vesten på et par gange og nægtet endnu flere

Strikkeheksen sagde ...

Den Marina bliver fuldstændig suverænt flot - jeg er meget betaget af farvekombinationen - synes det går ret hurtigt for dig, når jeg tænker på, at du er småbørnsmor til 3 stk :-) Og så nåede du også lige et Peppy scarf indimellem - det er da dejlige farver til den rødhårede pige :-)

Hvem ved, måske er du på sporet ;-)