onsdag den 22. oktober 2008

Montego Bay Scarf

Hvaa' mor - er det til mig? To sekunder senere opdagede han kameraet og så var freden forbi; nøgler, mobiler, kamera, babyalarm, fjernebtjeninger, computere mv. - Andreas bliver fuldstændig elektrisk når de er i nærheden. Vil ha', vil røre. Og nu hvor han kryber skal vi være hurtige... min mobil dødede næsten af for meget babysavl. Lidt batteritørring hjalp heldigvis på det.

Mønster: Det er nok lidt svært at se på billedet men halstørklædet er Montego Bay Scarf af Amy R. Singer fra Interweave Knits, summer 2007. Garn: 110 gram Day & Night, 50% Cotton / 50% Lambs Wool i hørfarve. Nøjagtig det der var tilovers fra min Harmony og det rakte til nogle frynser og ca. 30 x 150 cm tørklæde. Passer med at det kan snores to gange om halsen, bindes og så lige varme en anelse ned på brystet. Blev straks taget i brug. Oprindeligt havde jeg bare lavet frynser, men efter at tørklædet var en tur i vaskemaskinen var frynserne næsten filtret helt sammen. Så i går flettede jeg dem alle og det blev tørklædet faktisk kun pænere af. Pinde: 4½ mm Addi Bambus. Hot? Skønt, jeg er lidt sart med uld, men det her garn blandet med bomuld kan jeg i hvert fald fint bære direkte mod huden.

Og så giver det en god lagernedbringnedsfølelse - der er absolut intet garn tilbage fra mit Harmony-kit. Jeg har ellers været lidt ramt af den 'må have'-syge som Brit har talt om. Sidst pralede jeg af kun at købe garn til konkrete projekter og at være trofast overfor projekterne. Det sidste er jeg nu stadig, meeeeen jeg ville lyve hvis der ikke er købt garn bare fordi... Og det er jo hyggeligt og dejligt og lækkert at have. Men de to bedrollere jeg har med garn er fulde nu. Der kan ikke være mere garn i dem!! Som jeg ser har jeg to muligheder. Købe en ny bedroller eller genindføre opsparingskontoen. Jeg vælger den sidste - det skal være en udfordring... Dvs. halvdelen af det garn jeg bruger ryger på opsparingen. Det kan der købes nyt for. Gaver tæller naturligvis ikke med. Lad os så se hvor længe det holder denne gang... De første 55 gram sættes straks ind.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hoho, Mynte druknede nær højtaleren i min (nye) mobil i forrige uge i savl, i flere dage kunne jeg næsten ikke høre, hvad folk sagde og troede ærlig talt, at den var kaput. En tur på radiatoren natten over gjorde dog underværker, men nu er den sgu gal igen ;-)
KH Julie

strikkeforsker sagde ...

Hvor er det fint!
Selvfølgelig er det til ham. LOL jeg har nøjagtig samme oplevelser med en krybende baby, der elsker at overgnaske alt ;-)

oOpsparingskonto er en god ide. Bolchepædagogik for voksne.
Jeg fik aldrig skrevet en kommentar til sidste indlæg. Et kæmpeknus, det er trist, når begge ikke er helt enige. DM er også mere til fast føde efterhånde.

Anonym sagde ...

Det er så skønt, når man får brugt den allersidste stump garn!!
Opsparing er en god ide (surprise)...men husk endelig at det hele er for sjov.
KH Britt