torsdag den 3. maj 2007

Shopamok!

Ej, helt så galt er det nu ikke. Sidste weekend var vi i København - det var en skøn weekend, meget afslappende med gåture, vilde dyr i Zoo, dejlig mad og hygge og godt vejr... og så var min søster og jeg liiige et smut inde på Nørrebro, hvor der ligger en vis butik.

Det var super hyggeligt. Et lille lokale, men det var Helga Isager selv der var der, og fik en laaang sludder om garner, designs osv. Vidste I, at på en lille ø udenfor Peru (jeg har glemt hvad den hedder) betragtes det som maskulint at strikke og at det kun er mændene der strikker!
Vi kiggede, rørte og prøvede. Og gik selvfølgelig begge derfra med fyldte poser og tomme lommer. Fin service og sød dame :-)
Det er lidt svært at se på billedet, men det er altså Snowdrop og Orchid, der røg med hjem.

Hverdagen er kommet i den grad kommet i gang efter weekenden, så det er ikke blevet til så meget strik. Til gengæld synes jeg, jeg er ved at komme ud at min lille strikkekrise. Jeg er ved at lave strikkeprøve og planlægge næste projekt - nu mangler jeg bare at finde tiden. Heldigvis står Bededagsferien for døren og selvom vi skal holde fødselsdag satser jeg på, der bliver tid til et par pinde.

Indkøb af nyt garn (og ikke bare det på billedet) gør desværre (!!), at lageret igen ryger over de tre kilo. Jeg skal lige have regnet efter... Til gengæld er der så også til et par måneders (eller mere?)forbrug.

2 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Øj en fiberrig tur, der lyder fornøjelig. Orchid er fantastisk flot og et hit i min garderobe.

Ulla
p.s. Det burde være rettet - min opskrift på orchid havde en fejl ved mht indtagningere på ærmerne.

Lena sagde ...

Ellers så ved jeg hvor jeg skal henvende mig :-)