søndag den 12. august 2007

Børnetrøje i voksenstørrelse

Børnehavetrøjen tager fint form efterhånden (jeg beklager den noget dårlige billedkvalitet). Vi er blevet meget bedre venner end vi var til at starte med. Vi synes endda lidt godt om hinanden :-) Det handlede vist om at finde den rette spænding som garnet skulle holdes med og "løsheden" i strikningen. Nu fungerer det i hvert fald.
Hvis jeg troede at det var en hurtig lille børnetrøje tog jeg vist fejl. Trøjen skal valkes til sidst hvilket betyder at den faktisk strikkes i en voksenstørrelse. Jeg tror næsten den passer mig.
Der venter et størrere monteringsarbejde + den frygtede valkning og isættelse af en lynlås, men mon ikke den kommer i brug under regntøjet, når det - om ikke så længe - bliver vejr til det?!


Det har været en dejlig weekend. Vi har pustet ud ovenpå den første uge efter ferien. Det har ikke været så hårdt at komme igang igen som jeg havde frygtet - skrivebordet var mere overskueligt end frygtet og arbejdsmæssigt er jeg helt med igen.
Kristine har nydt at være tilbage blandt vennerne i børnehaven og vejret har været godt.
Selvom mange synes det er frygteligt at sommeren kommer nu som ferien er forbi (og indrømmet: Lidt af solen kunne vi godt have brugt i ferieuge to), så synes jeg altså også det er dejligt det er godt vejr når man kommer hjem fra arbejde. Man kan næsten "dufte" ferien endnu.

I dag har vi gået en skøn tur i et naturskønt område tæt på os, men hvor vi alligevel aldrig havde været. Bedre sent end aldrig! Vi så andemor med den mest nuttede flok ællinger, men jeg nåede ikke at få kameraet frem i tide inden hun gænnede sit afkom i sikkerhed i noget buskads. Til gengæld var der en masse myg der fandt mine ankler inden jeg nåede at flygte...

2 kommentarer:

Janne sagde ...

Det er da ærgeligt med at den er så træls at strikke, jeg synes at det er en fin model og har flere gange overvejet en drengeudgave.

Tina Olsen sagde ...

Hej Lena...
Jeg er sikker på trøjen er besværet værd når altså den er færdig..for den bliver alletiders;-))