søndag den 2. september 2007

Tænk positivt!

Jeg har lært, at Lucca-Fino valker super godt og meget smukt! Og jeg har lært, at man ikke skal valke det i vaskemaskinen (heller ikke på 30 grader super kort program), medmindre det skal krympe MEGET.

Udgangspunktet ses her til højre - jeg var meget tilfreds med resultatet efter de maaange timers strikning og flere timers montering. Der var strikket mange tanker ind i trøjen og jeg glæææædede mig til at se Kristine i den.

Men ak - glæden blev kun kort - resultatet ses nedefor:

Det er måske lidt svært at se størrelsesforholdene, men jeg kan forsikre jer for at den er krympet alt, alt, alt for meget.
Jeg var/er grædefærdig selv her en uge efter. Alt det arbejde. Det var sådan en fin trøje. Hvor kunne jeg overhovedet komme på den tanke at valke den i vaskemaskinen istedet for i hånden? Nøj, hvor er jeg vred på mig selv. Det tog øjeblikkeligt al min strikkeglæde. Ikke bare én, men to gange har jeg nu lavet det nummer. Jeg må jo være dum!

2 kommentarer:

Tina Olsen sagde ...

ÅÅÅhhh nej Lena..
Hvor er det bare skide meget øv!!!!
Kender du ikke en der kan bruge den?? - for den er stadig bare så smuk, altså selv om den er for lille!!!
Jeg kan nu godt forstå du er lidt træt af strik!! - men bare rolig, det skal nok komme igen..
Jeg sender dig et kæmpe knus - det har du vist brug for;-)

Dorthe sagde ...

Hej Lena. jeg synes at din filtet trøje er blevet rigtig godt. Find en sød lille pige, eller prøv at gøre den fugtig og så pres vildt med de nvarmt strygejern den ud i facon. Nogle gange kan det gøre at den vokse næsten 2 størrelser. Modellen er meget flottere end i bogen. Held og Lykke