onsdag den 27. februar 2008

Lidt har også ret

Tak for alle jeres kommentarer - det varmer meget.

Vi er ved at vende os til tingenes tilstand. Meidicinen smager af brombærsødet sukkervand og sønnike labber det i sig, så der er heldigvis ingen problemer med at give ham det. Hans tal er helt normale igen og han trives som enhver baby. Vejer ca. 5 kg nu og har fine deller og elastikker på håndledene. Mums. Det går så godt, at vi 'glemmer' at han har fået påhæftet en lidelse. Og det er jo i virkeligheden rigtig dejligt.
Vi døjer lidt med at lære ham, at om natten sover man (udover måltiderne selvfølgelig), og at der ingen underholdning er - selv hvis man forsøger med sit mest charmerende smil (jo, vi har fået det første fantastiske smil). Men han er et roligt gemyt og brokker sig ikke synderligt over kedelige forældre med lukkede øjne.

Her er han 4 uger gammel.
Lidt strik bliver det da også til indimellem.
Orchid er næsten færdig. På billedet mangler den ene side at blive monteret + halsen - nu mangler kun den sidste 1½ cm i halsen.
Derudover den første strømpe af et par til mig selv i super lækkert Lornas Lace's strømpegarn - beviset på for meget ventetid på hospitalet.
Til sidst 'blusen med huller' til Kristine. Strikkes i blødt og lækkert CottonWool (Gepard), så hvis den unge dame ikke anvender denne trøje mere end de andre jeg har strikket, så er det den sidste strikkede bluse/trøje i et stykke tid. Kristine er ikke meget for uld, fair nok, men dette garn har hun selv bedt om til en trøje, så...

3 kommentarer:

Fuglemamma sagde ...

Åååh, så deilig han er! Og de prosjektene dine ser også deilige ut. Krysser fingrene for blusen - de er ikke enkle kunder disse barna våre;-)

strikkeforsker sagde ...

Lækker babydreng, er det en Bette jeg spotter?
Håber den unge dame bliver tilfreds med blusen.

Orchid ser skøøøøn ud. Både Malle og jeg havde problemer med en halskant, der flanede. Det kan løses ved enten at tage masker ind undervejs eller den dovne, skift til 1/2 nr mindre pinde efter hver cm.

jeanette hegaard sagde ...

Fandt lige din blog og har læst lidt med. Har selv en lille på 1 uge, glæder mig til han bliver lidt rundere og blødere som ham der ligger der og ser så sød ud og hygger i hjemmestrik *S*