tirsdag den 22. april 2008

Bededagsstrik

Bededagsferien er for længst forbi og hverdagen har indfundet sig. Mange vil måske mene, at der for den barslende ikke er den store forskel, meeenn det er nu også 'dejligt' at have manden og den store ude af huset, så man med god samvittighed kan koncentrere sig om sønnike. Måske også få sat lidt skik på huset - tre dage hjemme sætter sine spor (nope, jeg er ikke hjemmegående i den forstand - manden tager fortsat sin del af husarbejdet).

Maple er kommet frem fra gemmerne igen efter at jeg kørte lidt træt i de laaaaange og maaaange pinde hvor der ikke rigtig sker noget. Det gør raglanmodellen langsomt kål på, nu er jeg nede på ca. 160 masker. Det er en ren fornøjelse at strikke i tvinni/spinni efter sidste projekt, særligt når man samtidig kan slikke nogle rigtige forårsstråler (billedet viser ikke at sønnike efter ca. ½ pind krævede sit...).

Ellers har bededagsferien været en rigtig fin en af slagsen - hjulpet godt på vej af vejret. Vi har fået rejst gyngestativet igen, været på havevandring i egen have for at se hvad der spirer frem her og der, gået tur i skoven, været på bytur og spist is, besøgt olderne og lavet en frygtelig masse perleplader af perler med glimmer på :-).

Nu står valget mellem en gåtur eller strikketøjet. Mødregruppen er aflyst pga. sygdom - ØV.

1 kommentar:

Akinol sagde ...

Warning! See Please Here