fredag den 25. juli 2008

Strikkeopdatering

Jo da, jeg får strikket lidt. Men det er mest sådan lidt her og der, jeg fanges af en ide, strikker lidt, kan ikke finde ro ved det nye strikketøj, begynder på noget nyt og så fremdeles. Jeg lider af strikkeuro (hvis man kan kalde det det). Heldigvis tror jeg det værste er ved at være overstået - jeg kan så småt mærke strikke-mojo'et vende tilbage.

FLS ses i blogland alle vegne og her og der. Jeg blev også hurtigt indfanget af den skønne trøje og slå masker op og strikkede retrillerne i bærestykket. Og så lå den ellers bare der i kurven. Og jeg kunne lige pludselig se, at den var i farezonen for at blive en UFO. Jeg kunne ikke forlige mig med den - om det er garnet (spinni, Alpacawool) eller den sidste omgang huludtagninger ved jeg ikke. Så selvom jeg nok egentlig gerne vil have en FLS engang valgte jeg alligevel hurtigt at trævle op igen. Hmm...


Krakasjalet havde jeg med på sommerferie. Jeg vil helt vildt gerne have det færdigt - synes det er smukt og glæder mig til at bruge det. Men det har endnu ikke rigtigt 'fanget' mig - det kan vist kun blive færdigt ved brug af en omgang selvdisciplin. Jeg strikkede nogle centimeter på ferien, så kan det godt 'hvile lidt'...

Elefanttrøjen kunne jeg tilgengæld ikke stå for. Den må Andreas bare have. Opskriften er fra SandnesGarn og strikkes i Lannett. Uhh, det er længe siden jeg sidst har strikket jacquard strik og det kræver en del koncentration fra min side. Det er ikke udpræget tv-strik. Lidt Tour de France kan dog 'høres'. Og så skal trøjen klippes op før montering. Dét frygter jeg. Ligesom jeg vil have lynlås i istedet for de to knapper som opskriften foreskriver. Det har jeg heller ikke prøvet før. Så for at være sikker på at Andreas kommer til at bruge den strikker jeg str. 2 år.

Ellers er Bette nr. 2 stort set færdig, ligesom ribvest nr. 4 er på pindene. Og så skal jeg selvfølgelig også til OL som så mange andre skal.

6 kommentarer:

Ulla sagde ...

En elefant.... sikken en fin trøje. Det færdige resultat bliver arbejdet værd.

Ahmmm jeg har en omgang "Ænder" i str 1 år, der venter derhjemme. måske jeg skulle komme igang.

Helle Holst sagde ...

Halløj de er lækre de der elefanter. Den trøje gad jeg godt lå i min søns tøjskab men gad vide om jeg orker ....

Glæder mig til at følge den hos dig.

Kh. Helle

Merete sagde ...

Sikke en sej trøje med elefanter. Den bliver godt nok flot når den er færdig.

Glæder mig til at se den færdig.

grendesign sagde ...

Superskønne elefanter!!! De er helt bestemt besværet værd.

Og respekt for at du erkender at din omgang FLS bare ikke var rigtigt - så skal man nemlig tage konsekvensen (og bruge det lækre garn til noget andet).

:-)) Britt

Dorte sagde ...

Forstår godt, at du er faldet for de elefanter - de er da skønne !

Kh Dorte

Karen S sagde ...

De er da helt vildt skønne de elefanter... har prøvet at kigge på Sandnes garns hjemmeside, men kan ikke finde, hvor man kan købe opskriften. Kan du lede mig i rette retning?
På forhånd mange tak!

Kh Karen S