mandag den 15. september 2008

Det var den uge...

Så gik der endnu en uge. Spørg mig ikke hvor den blev af, men jeg kan mærke at den gik uden at jeg fik mit daglige strikke-fix. Næsten i hvert fald.
Først og fremmest fik vi overstået Andreas' høreprøve til UG med kryds og slange. Ikke at vi havde nogen som helst mistanke om, at han ikke kan høre, men alle 'hans slags' bliver rutinemæssigt sendt til hørescreening på audiologisk afdeling da enkelte børn udvikler en kraftig hørenedsættelse. Udfordringen i prøven ligger i, at han skulle sove. Ha, ha, vi ved alle hvor nemt det er at få en 7½ måned gammel baby til at sove på kommando. Det blev faderens lod - jeg havde nemlig lagt mig med en særdeles nederdrægtig omgang omgangssyge, hvor en times køretur til afdelingen i Århus ikke var muligt. Men manden - han kunne da sagtens få sønnike til at lukke øjenene i :-)
Nå, men jeg hyggede mig hjemme, bl.a. med at ringe afbud til mine fødselsdagsgæster næste dag. Det var den fødselsdag - sygdom forhindrede mig dog ikke i at blive 35. Manden mente jeg ønskede mig en ny slagboremaskine, så sådan en fik jeg (blandt andet!) Jeg truede ham med at bytte den...
I weekenden var vi på vennebesøg i Nordsjælland. Altid hyggeligt, men ingen tid til strik. Manden proklamerede at han havde travlt med at forbederede sig til at være censor, så jeg måtte køre - der røg 4 timers strik. Suk, jeg kan godt lide at køre, men det er hyggeligere at strikke. Tivoli lignede sig selv - datterbarnet var især vild med Odinekspressen - jeg hyggede mig nede på jorden med Andreas og min meget højgravide veninde.
Endelig på vej hjem - mig plantet på bagsædet med Andreas, der storhyggede over Sjælland, sov over Fyn og først i Jylland krævede sang, banan og sutter - kunne jeg endelig finde pindene frem. Aahhhh... FLS fik vel ca. 10 cm.
Det gjorde godt og jeg er nu klar til at tage fat på en ny uge.

2 kommentarer:

Fuglemamma sagde ...

Så trasig å bli syk når en har planlagt selskap. MEN til lykke med den store dagen uansett:-) Skjønner godt at det kan bli krise å gå uten strikking i så mange dager. Det var godt du fikk en liten dose til slutt - gleder meg til å se resultatet etterhvert;-)

Charlotte Illum Larsen sagde ...

Hej Lena - jeg har et spørgsmål omkring Maple - vil du sende mig en mail ved lejlighed... hilsner fra Ærø
chillum39@hotmail.com