søndag den 14. december 2008

Næste år?

Mens jeg gaber over absolut ingen søvn i nat og mens jeg på 1½ time har været 7 (!) gange inde hos Andreas for at give ham sutten og nusse ham på maven (Jep - der ringes til lægen i morgen for at få en tid til at få ørene tjekket) planlægger jeg næste års strik/håndarbejde.
Realistisk set bliver næste års produktion knap så stor som den har være de sidste par år. Opstart på job og to børn sætter sine begrænsninger, når jeg også prioriterer 2-3 løbeture om ugen højt. Men da det absolut er målet, at Andreas i løbet af den næste måned igen sover normalt regner jeg med at det fortsat kan blive til noget strik om aftenen.
  • Julekalenderen skal være færdig. Den har fået et par timers opmærksomhed de sidste dage, så lidt fremad går det.
  • Cabled Spiral Pullover af Norah Gaughan fra Knitting Nature. Jeg synes den er så flot - ville være perfekt til et par jeans.
  • 2-3 par strømper til moi. Intet slår hjemmestrikket uldsokker - jeg elsker dem. Samtidig må jeg også bekende, at der er for meget 'fru juristen' over mig til at jeg vil tage mine sokker i selvstribet garn på på arbejde... Derfor skal de næste produktioner være i diskrete farver - så må mønstret peppes lidt op.
  • Veste til Andreas. Andreas (eller hans mor) er storforbruger af veste. Fx er denne i brug stortset hver morgen, når vi står op inden der tændes op. Sjovt som der er forskel på børn. Kristine svedte altid - en trøje på i voksiposen var selv om vinteren næsten for varm for hende og hun har stortset aldrig gået i andet end langærmede t-shirts om vinteren (endnu en årsag til de trange kår for moderens hjemmestrik :-)). Andreas har som minimum fleecedragt på når han sover ude og han har aldrig været for varm.
  • Manden skal som altid have et par strømper.
  • Clover i mørke farver.
  • Adamas shawl.

Og hvis jeg nu ikke laver listen længere er det måske realistisk at nå den). Jeg fortsætter med at bruge af lageret og kun købe garn for halvdelen af det brugte.

1 kommentar:

strikkeforsker sagde ...

Suuuuukkkk - afbrudt søvn er trælst, håber ikke det er en omgang mellemørebetændelse.

Spændende liste for næste år især din Cabled Spiral Pullover

Bente Geil har lækkert strømpegarn i diskrete farver ellers kig på Lorna's Laces nearly solids