onsdag den 8. juli 2009

En grå måned

Men kun strikkemæssigt. I strikkekurven er der tre projekter – alle i en grå farve. Disse skal der strikkes på i juli i håbet om at få færdiggjort et par stykker af dem.
Der er:
1) Adamas shawl: 5 mønsterrapporter ud af 14 er strikket, så der er laaaang vej endnu. Jeg har lovet mig selv at strikke én rapport i ugen – når ferien er over ½ rapport i ugen. Strikketøjet fænger ikke, måske fordi jeg skal koncentrere mig mere end min trætte hjerne kan klare om aftenen når det er blevet strikketid, men jeg VIL have sjalet og på denne måde bliver jeg færdig … engang.
2) Mock Wave Socks: Joooow…siden billedet blev taget er første sok blevet færdig og en 3-4 cm af skaftet på anden sok er strikket.
3) Stikkelsbærvest: Ideen er tyvstjålet fra Nana. Bagstykket er næsten færdigt og den er rigtig hyggelig at strikke. Et ’snakke-strikke-tøj’.

I anledningen af at jeg er blevet færdig med julekalenderen har jeg begavet mig selv med lidt garn. Det er jo ikke alverden der ville blive sat ind på opsparingskontoen hvis det kun var ½-delen af garnforbruget jeg fik, så i stedet blev det en lille garngave. Et klap på skulderen for veludført arbejde skal man vel ha’! Ja, og lidt mere klap for endelig at have fuldført en tandlægebehandling (isættelse af implantant) der har strukket sig over et halvt år med 10+ besøg. Og et ekstra klap fordi jeg lider af uforklarlig tandlægeskræk og alligevel gennemførte det. Så skal man altså også forkæles lidt J. Pt. regner jeg med at der er til Pine af Helga Isager og til Cabled Spiral Pullover from Norah Gaughan, men det kan jeg jo nok nå at ændre mening om (det er ikke alt garnet der er foreviget).

Èn arbejdsdag tilbage, så venter 24 dages ferie! Nogle i sommerhus, nogle til familie- og fødselsdagsbesøg, der skal laves skrivebord til den kommende skolepige og løverne i Givskud skal have deres årlige besøg. Og så ellers hvad vi lige kan finde på. Der bliver helt sikkert også strikket lidt, men det kan godt være jeg lader bloggen feriere lidt. Nu får vi se. I hvert fald ses vi igen til august.

1 kommentar:

britt sagde ...

Grå er en OK farve - selvom jeg ofte går lidt død, når jeg strikker gråt...
Dit nye garn ser riiigtigt lækkert ud - glæder mig til at se mere til det.
Og endelig: rigtig god ferie!!
:-) Britt