lørdag den 3. oktober 2009

Bestillingsarbejde

Kristine har ytret ønske om en strikket nederdel - gerne i sort. Efter lidt kiggen på mønstre faldt valget på 'hindbær' fra "Hønsefødder og gulerødder" og efter lidt roderi i garnkasserne blev vi enige om at mørk lilla sagten kunne bruges. "Men der skal altså ingen dutter være på mor!"
Foreløbig ser den sådan ud:
Sjovt som tingene ændrer sig. For et år siden ville Kristine nærmest ikke gå i andet end cowboybukser der helst skulle sidde lidt til - nu er det KUN nederdele og kjoler. Det er et held for hende at hun har taget et ordentligt ryk i højden, så bukserne stumper og indkøb af nyt tøj har været nødvendigt... Det er bestemt ikke fra skolen det kommer for jeg ser da ofte de andre piger i bukser, men Kristine har bare altid haft sin egen mening når det kommer til tøj.

Apropro skolen, så har skolestarten gået rigtig godt. Kristine er en genert pige, så jeg har bestemt haft mine bekymringer, men hun er bare så glad for det. Hun trives rigtig godt med at læringen er blevet 'sat i system' og hun er faldet fint til i klassen. Men der sker også meget og hun er træt. Når vi når til weekenden har hun slet ikke overskud/lyst til legeaftaler og vil bare være hjemme. Hvem kender ikke det fra en lang arbejdsuge - man gider ikke forholde sig mere til andre, men vil bare være sig selv med sine nærmeste? Istedet prøver vi så engang imellem at hente hende og en klassekammerat tidligt fra skolen - så kan de lege mens far forbereder sin undervisning.

I dag har vi hygget hjemme det meste af dagen:


Vi har henkogt pærer fra eget pæretræ - næsten alle, nogle blev til en pæretærte...uhmm... Vi har lavet perler, spillet og været en tur inde i byen, hvor det ikke lykkedes mig at finde Anette Danielsens nye bog - hurra for saxo.com. I morgen??? Tjaaa, Andreas er gået i seng med feber, så det kunne tyde på endnu en hjemmedag.

2 kommentarer:

Ulla sagde ...

Dejligt når ungerne beder om hjemmestrik. Glæd dig til den nye Annette D

Knittingbird sagde ...

Jeg er enig, bestillingsstrikk til ungene er det aller beste:-) Så flott at Kristine trives i skolen. Det er slett ikke rart at de blir trette ungene. Lerke sover mye lenger enn hun har pleid å gjøre på morgenene nå, jeg tror det er mye inntrykk å fordøye.