tirsdag den 25. maj 2010

Fodboldstrømper

'Fodboldnøglet' så så tillokkende og sjovt ud som det lå der hos min lokale garnpusher, at jeg blev grebet af fodboldfeberen - jeg, som ellers aldrig ser fodbold! Det skulle selvfølgelig være det danske nøgle, selvom det egentlig ikke var det pæneste.
I dagene efter spekulerede jeg som en gal på hvilket sokkemønster der ville egne sig til røde/hvide strømper med laaaange farveskift. Konklusion = ingen! Jeg er i hvert fald ikke faldet over nogen....
Derfor er det blevet til en 3 ret, 1 vrang strømpe og jeg synes ved gud ikke det ser særligt kønt ud. Normalt strikker jeg 20-25 cm skaft på mine strømper - disse her må nøjes med en sølle 10-15 cm. De lider godt af, at jeg to gange om ugen over en to måneders periode er i lysbehandling for min eksem - selvom afdelingen er ret punktlige med at overholde tider er der jo altid lidt ventetid hvor strømpen kan få en omgang eller to. Og sokker til natten eller til at trisse rundt i hjemme i weekenden om vinteren har man jo altid brug for.

2 kommentarer:

Strikkeheksen sagde ...

Hjemmestrikkede sokker kan man simpelthen aldrig få nok af - jeg render stadig rundt i mine Pippi-strømper her langt ind i maj måned ;-)

De skal da nok blive kække, dine fodboldsokker - jeg kan godt se problemstillingen med mønster - det er mere end nok med fodboldfarverne ;-)

PS: Hvor er det et fantastisk tæppe, du er ved at sy - jeg er helt målløs :-)Så mange fine detaljer for et barn at kikke på :-)

Merete sagde ...

Strømper/sokker der er hjemmestrikkede kan man ikke få for mange af. Det er dejligt at have mange af vælge imellem.
Merete