fredag den 11. februar 2011

4, 3, 2, 1...

0 eller er det dag 1?

Skal jeg tage en kop kaffe eller the?
Strikke, blogge eller surfe?
Gå en tur eller lægge vasketøj sammen?
Eller bare sidde med benene oppe og kigge ud på regnvejret?

=> Barslen er skudt i gang og jeg nyder den første formiddag hjemme, hvor det er lidt mærkeligt at jeg ikke også skal ud af døren. Det er så privilegeret at have 8 ugers barsel før fødsel, men her 3. gang kan jeg også mærke at det er lidt mere tiltrængt end tidligere. Og det bliver dejligt at få lidt mere energi at bruge på de to store. Ud med paragraffer, lovbemærkninger og afgørelser for en stund og ind med baby, mos og bleer....
Nå, ja, og strikketøjet - der gik selvfølgelig ikke mere end et par minutter eller tre før næste projekt kom på pindene!

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Nyd den!!! Det bliver jo alligevel snart amning og bleer, så det må undes dig et par uger (eller 8) at nyde tiden før ;)

Birgitte sagde ...

Ih, det lyder dejligt! Go' barsel! :)

Julie sagde ...

Åh ja, den 3. barselsorlov er kærkommen, det et jo nogle lange hverdage i en småbørnsfamilie, hvor man nemt er i sving 16-17 timer ad gangen... Og vi bliver jo heller ikke yngre, for fa'en ;0)
Glædelig barsel!

Ulla sagde ...

Nyd barslen -Nøøøøj 8 ugers lov, hvordan får man det i som jurids? Jeg har kun 6 uger før. Men du holder måske ferie?

Fuglemamma sagde ...

I Norge starter ikke permisjonen før 3 uker før termin. Det høres fint ut å kunne konsentrere seg om å ruge på slutten. Kos deg!

Monstermønster sagde ...

Nyt tiden du har mulighet til å kunne ha tid til å svinge pinnene uten amming, bleieskift og annet :) Lykke til med innspurten!

Lone sagde ...

Og så var der vist også noget med en kalender ;-) Men vigtigst af alt: op med benene og slap af, så det bliver fulde 8 (eller måske 10) ugers opladning.
God fornøjelse