fredag den 29. april 2011

Dagens outfit

Når man nu ikke kan flashe nyt strik (men hey - i dag har jeg strikket hele 3 cm på mine strømper), så må I nøjedes med et billede af noget hjemmestrik i brug. Og det er jo faktisk også de bedste billeder.
Tak for jeres kommentarer. Vi har det alle godt - næppe havde jeg skrevet forrige indlæg før plukveerne ændrede karakter og begyndte at bide. Kl. 21.45 tjekkede vi ind på fødegangen og klokken halv fem gik vi i seng hjemme og nåede et par timers 'søvn' inden de store vågnede og opdagede at de havde fået en lillebror siden de gik i seng. Så det var hurtigt og ukompliceret - omend pænt ubehageligt mens det stod på:-)
Johannes ammer som en drøm og synes ikke der er grund til at tabe sig i vægt. Ekstra blodprøver har vist at han ikke får samme stofskiftesygdom som Andreas og i nat sov han fra 21 til 8 kun afbrudt af tre måltider. Så det går godt. Kristine er helt skudt i sin lillebror, mens Andreas har lidt svært ved at finde ud af om han nu er lille eller stor og stiller spørgsmål som ' Har far puttet mælken ind i dine bryster mor?' og ' Gik din mave slet ikke i stykker da lillebror kom ud?'. Og han er ikke helt klar til det store fotoshoot med alle tre børn på en gang. 'Måske i morgen, mor'.
Og måske er der mere strik i næste indlæg?

4 kommentarer:

Ulla sagde ...

Nøj han er nuser. Han lyder som den perfekte baby.
3 cm strik er imponerende med en få dage gammel baby i huset.

Lone sagde ...

Dit strik ser rigtig godt ud - men ham du har kommet inden i er da bare baby lækker af den helt gode klasse - tillykke med ham!

Fuglemamma sagde ...

Wow, er det sånn det er å få nummer tre? Det høres absolutt forlokkende ut. Nydelig liten klump i fint strikketøy, og spennende å høre om storesøsknenes reaksjoner. Ha det fortsatt deilig sammen alle fem!

Birgitte sagde ...

Ih, hvor ser han skøn ud. Tillykke med ham!