mandag den 1. august 2011

The Monkeys

Andreas spurgte som en selvfølge hvad jeg skulle sy til ham (underforstået når jeg nu var i gang med at sy til Kristine)? Jeg erindrede at have set noget sødt jerseystof med aber på som fint kunne blive til et par bløde bukser: Mønser: Minikreas posebuks, str. 3 år. Jeg synes de er meget store i størrelsen - havde oprindeligt købt mønstret til str. 4-10 år, men de blev alt for store til Andreas der normalt bruger str. 104. Købte så også mønstret til str. ½-3 år. Lidt for posede efter min smag, men ellers passer de fint og Andreas er glad.
Der var lige nøjagtig stof og rib nok tilovers til et par i str. ½ år til Johannes.


De var meget lettere at sy end Kristines kjole - jeg har så hverken lavet lommer eller linning - så da Kristine også ville have nogle aber var der ikke langt fra ord til handling og et par halvlange abebukser. Både Johannes' og Kristines bukser er lavet smallere end mønstret.

Der her syning kan man da godt gå hen og blive grebet af - måske noget til mor næste gang?

1 kommentar:

lykkefanten sagde ...

Jeg har også det mønster og har syet det en del gange, så jeg kan erklære mig enig i, at de bliver lidt rigeligt posede i "original" modellen. På den anden side er det det, der gør at de er så gode at bevæge sig i. MM har i hvert fald haft stor fornøjelse af sine.