onsdag den 17. august 2011

Tea Leaves Cardigan

Endnu et stykke strik er røget af pindene - denne gang var det til mig selv:
Mønster: tea leaves cardigan af Amy Hendrix. Str. 36". Normalt ville jeg strikke en str. 38", men af en eller anden grund mangler den størrelse i opskriften, så jeg satsede på at en lidt generøs strikkefasthed ville gøre tricket. Og det har det gjort for den passer perfekt! Ingen ændringer til opskriften, bortset fra at der kun var garn nok til korte ærmer. Sad med vægten ved siden af garnnøglerne for maksimal udnyttelse.
Garn: 1 tråd Duo silke/merino og 1 tråd Duo alpaca/meriono, begge tråde i sort. Ialt 280 gram. En blød, blød og lækker garnkombination, der oprindeligt var tiltænkt 'rå vest' fra designclub, men den fristede ikke længere.
Pinde: 4 og 4½ mm.
Hot? En sort trøje kan man altid bruge - jeg er vild med både garnet, pasformen og de korte ærmer. Den virker sådan fin og super praktisk.
Og så fandt jeg nogle fine knapper der lige passede til. Nå, ja, endnu en ændring til opskriften var et ekstra knaphul.
Og lidt mere strik - her endnu et cykelvognsbillede af drengene i mors strik (og kigger man her er det ikke svært at se at der vokses en del:-)). Johannes' dragt er god stor i størrelsen endnu, så den skal nok blive fin til efteråret. Andreas har brugt sin sweater meget og den har været med på mange løbecykelture til papircontaineren sammen med mor og barnevognen. Manden har givet udtryk for, at han også gerne vil have sådan en helt enkel sweater. Hmmm, det skal jeg vist tænke lidt over...

6 kommentarer:

Unknown sagde ...

Den er virkelig flot. Og utroligt fine knapper til.

Anonym sagde ...

Den ser virkelig sød og lækker ud, og den klæder dig rigtig godt. Kan godt lide de korte ærmer, det passer modellen bedre, synes jeg.

Lækkert billede af drengene i hjemmestrik. De ser søde ud begge to! ;)

Julie sagde ...

Hvor er den flot!
Lena, har du strikket Cobblestone? Jeg har begået 3 (!) til Johnny, og den der er lavet i Cascade 220 er bare mit mest vellykkede projekt. Modellen er enkel og velsiddende, så kom bare i sving ;0)

Ulla sagde ...

Den er superflot, liger et hit. FEdt billede af drengene.

Hvordan er duo alpakka? minder det om den gode gamle tvinni alpaca.

Strikkeheksen sagde ...

Uha, som den er fin og sikken en lækker garnkombination, du har valgt - noget bedre end VitaWrap ;-)

Knapperne er utroligt søde, er det "Nannas" blondeknapper monstro?

Og de gutter er da klædt i ordentligt strik fra top til tå - sådan - det kalder jeg god opdragelse ;-)

Fuglemamma sagde ...

Nydelig cardigan, og bedårende gutter:-)