fredag den 4. november 2011

Barselssump

Jeg tror jeg er havnet i barselssumpen...
Jeg mener, setuppet er perfekt: Den skønneste unge som jeg NYDER, to store unger der trives og elsker deres lillebror, en mand der tager mere end sin del af arbejdet i hjemmet og nætterne, jeg får gået lange ture, løbet, gymnastik næsten hver uge og en skøn mødregruppe hvor 4 ud af 6 er over 36 (læs: På vej mod de fyrre som undertegnede selv....) og mange gode stunder til strik.
Og alligevel er jeg begyndt at hænge noget med næbet.
Jeg har haft to supergode barsler med de store, så derfor kommer det bag på mig, at jeg i den grad er røget i barselssumpen. Og har rigtig svært ved at erkende, at jeg måske i virkeligheden keder mig lidt og at det ikke bare er fryd og gammen at have fri og barsle den. Det kan godt føles som om jeg ikke laver andet end at rydde op, vaske tøj, styre legeaftaler og skælde ud på børnene. Der er ligesom ikke noget indimellem. Eller nok. Øv.
Ja, ja, det skal nok gå - havde bare lige brug for at brokke mig lidt....

3 kommentarer:

Fuglemamma sagde ...

Høres ut som du trenger en klem! Og det er veldig lov å bli lei og sliten selv om ting utad sett er på skinner. Håper du kan få deg litt alenetid innimellom til å komme ut av huset og gjøre bare Lena-ting. Skriv en liste med ting som gjør deg glad, og sørg for å få noen av de tingene hver dag.

Ulla sagde ...

Du er ikke alene! Jeg r*vkedede mig efter 4 mdr på barsel. Hvis man til daglig har udfordring, så er det ikke altid lykken at blive nedgraderet til malkeko og husfaktotum. Jeg var mægtig glad for at starte på deltid efter 6 mdr og lade far tage sin del. Sådan bliver det også næste gang, vi deles om 24 ugers forældreorlov med løn.

Find noget Ego-tid- lad manden passe ungerne, når han kommer hjem og løb en tureller på anden måde få noget alenetid.

lykkefanten sagde ...

Det er vel helt almindeligt at have det sådan... og det er en slem og irriterende følelse. Jeg var slemt ramt på sidste barsel, så jeg håber bare, at der går noget tid inden den rammer denne gang.
Stort KNUS og mange komplimenter til lækkermanden, som charmede på billedet i en post lidt tidligere.