torsdag den 19. april 2012

Dyt dyt


 Det er ikke lige til at se, men der er faktisk både biler og busser på bukserne - stoffet har han selv valgt i butikken - og han har spurgt flere gange om han ikke kan få bukserne på. Udenfor altså? Der er også lavet et matchende par til lillebror, men det er tilsyneladende ikke lykkedes for mig både at få barnet til at prøve bukserne og tage et billede mens han har dem på. Men det er jo også flere ting på en gang og guderne skal vide at der allerede er 117 andre ting at huske på i dette menageri, som jeg heller ikke kan huske. Fx at tage til lægen til den aftalte tid og få vaccineret lillebror.
 Og nu hvor Johannes er ved at blive kørt ind i vuggestue og manden starter på arbejde igen frygter jeg da for alvor hvordan det skal gå....
 Mønster: Til Andreas er det Meedom og Meedom, form 1, str. 4 år med piratlængde, lommer og elastik i taljen. Tynde og lette og med god sommerlængde til børnehaven. Til Johannes' billedløse par har jeg brugt form 2 i str. 74 og uden lommer. Nemme, praktiske og fine. Det bliver ikke sidste gang drengene får sommerbukser fra mors symaskine:-)


Og nedenunder ses starten på et projekt til mor. Det tager sin tid - fx betyder 'seam allownce 5/8'' unless otherwise stated is included but not printet on multisized patterns' IKKE at man selv skal tegne sømrum til (som man fx gør på Onion eller Minikreas mønstre), men at det er inkluderet på mønsteret. Så jeg syede lystigt efter at have klippet hvad der svarer til 2½ cm sømrum - synes godt nok også det var svært at få nogle af delene til at passe sammen.... Mere herom senere. 

3 kommentarer:

den gamle krage sagde ...

Den med sømmerum/ikke sømmerum lyder bekendt...... (snerre)

Jeg plejer at sige, at forskellen på dem, der kan sy og dem der siger at de ikke kan er, at den sidste gruppe tror man kan sy uden at pille (næsten) lige så meget op, som man har syet....

Fine bukser, til nogen rigtig heldige (og dejlige) børn.

Ulla sagde ...

Skønne bukser, jeg skal også have gang i en masse produktion af sommerbukser til ungerne.

grrrrr sømrum

Karen S, Lykkefanten sagde ...

spændende projekt til dig selv, glæder mig til at se, hvad det bliver til, når sømrumsproblemet ellers er overstået ;)

Har selv nogle sommerbukser til ungerne på bedding. Det er blevet nogle skønne nogle til din store dreng!