mandag den 17. september 2012

Mest garn

Det var egentlig meningen at jeg først og fremmest ville have hamstret stoffer til Johannes tæppe på Husflidsmessen, men så var det at jeg tog Kristine med og vi havde en hyggelig formiddag hvor Kristine både fandt på det ene og det andet jeg kunne strikke til hende. Og jeg er svag som bare p..... når hun spørger om jeg ikke vil strikke til hende. Så der blev lidt garn her og lidt garn der, for jeg faldt også for Bente Geilsk' nye 'Vingefang' som absolut også måtte med hjem. Ja, ja, sjovt nok var manden ikke overrasket over mængden....
Ellers intet at berette. Familien ligger lidt underdrejet. Manden er på et længere kursusforløb med dertil hørende noget længere transport og arbejdstid og jeg har for en sjælden gangs skyld måtte blive syg hjemme. Dertil kommer et par andre udfordringer som vi har indledt efteråret med og som det varer lidt inden det bliver endeligt afklaret. Det spøger og tærer lidt på kræfterne.
Manden minder mig jævnligt om at tænke positivt - hvilket ikke er min spidskompetence i pressede situationer - men jeg prøver. 
Her et lille 'øjeblik' - dem skal jeg prøve at samle på.
Ja, ja, det er ikke hver dag han får lov at fortære en flødebolle af den størrelse, men holdt da op hvor var han stille og koncentreret mens det stod på. Det var ren nydelse for ham!

3 kommentarer:

Fuglemamma sagde ...

Det høres ut som litt garntrøstehandel er på sin plass. Og fløteboller også. Pjusk på dere og så håper jeg at avklaringene dere trenger snart kommer!

Ulla sagde ...

Skøn unge :-) Forhåbentlig kommer der snart noget afklaring, det værste er ventetid. Hehehe de små lærer hurtigt at overtale forældre. Skal du ikke være med i vores lille I Spy quilt-along?

Karen S, Lykkefanten sagde ...

jamen garn er da også bare godt ;)

Dejligt billede af yngstemanden!

Krydser fingre for, at livet igen balancerer snart!