lørdag den 19. januar 2013

Cerise!

Nyt år = nye muligheder. Jeg greb chancen og startede et nyt strikketøj. Det i sig selv er der ikke noget usædvanligt i - men farven! Cerise! Til mig selv! Jeg er i den grad laaaaangt udenfor min comfortzone og føler mig på temmelig glat is. Faren lurer derude - der er stor risiko for at vi ender med en sag der kommer til at leve sit liv permanent i skabet.
Til gengæld har jeg valgt en nogenlunde sikker model - Still Light Tunic - og garnet går man heller ikke fejl af: En tråd tvinni (farve 17S) og en tråd alpaca 1 (farve 17). Jeg har dermed større strikkefasthed en opskriftens og strikker derfor str. XS på pinde 3,75 for at ramme str. M. Det tror jeg i hvert fald lykkes.
Og ellers står den på fredelig weekend. Vi har spillet, handlet et par gaver og fornødenheder til weekenden, spillet Juniormatador og quizbattle, spist fastelavnsboller og gået tur og om lidt skal vi se Matador og spise de obligatoriske popcorn. Det bliver ikke meget bedre eller fredeligere.
God weekend!

2 kommentarer:

Fuglemamma sagde ...

Fantastisk kombinasjon av farge og oppskrift synes jeg. Jeg tror det blir et flott plagg og jeg håper da ikke det skal bo i skapet!

Ulla sagde ...

Feeeed farve engang imellem, så skal man prøve nogle andre farver. Med et par sorte bukser og støvler, så er den hjemme.
Hvis det kikser, kan du vel klippe og overlocke til noget til K?