søndag den 28. juli 2013

Snip, snap, snude...

... så er den sommerferie ude. I morgen starter de voksne på arbejde og den mindste i vuggestue igen, mens de sidste to medlemmer strækker ferien lige lidt længere i sommerhus med den ældre generation af familien.
 Vi har storhygget os - først med teltferie i Italien hvor badevandet er varmt og isene mange og senere hjemme med lige så godt vejr, næsten lige så mange is, men med noget koldere sø- og havvand. Ikke desto mindre er det længe siden det har været så skønt at bade i Vesterhavet, der har vist sig fra sin bedste side.
 Vi har spillet Uno, vendespil, settlers, krig, fisk, ludo, pentangue, spejlæg, hvem-er-hvem, Lego-spil, tallotteri, billedlotteri, kroket, yatzy og juniormatador. Indtil flere gange...
 I Italien var bestod de stor beslutninger i om vi skulle tage på stranden som lå 40 meter væk eller i badelandet som lå 50 meter væk. Eller måske tage en cykeltur efter is.
 Det var et ægte driverliv, men den sidste dag fik vi da endelig postet postkortene. 
 Vi havde cykler med - et stort hit, for det er hyggeligst at cykle på de små veje hvor man kommer lidt væk fra turistfælderne.
Der er langt til Italien, men igen i år kørte vi i et stræk uden problemer. Det største problem mødte vi da vi nåede frem og havde glemt at tjekke youtube for den rigtige måde at sætte teltet op. Det er så stort og tungt at det er meget nemmere, hvis man gør det 'rigtigt'. Det gjorde vi ikke...
 Udsigten fra vores picnic i fredags....
Haven var noget tør og vissen da vi kom hjem, men hvor tit kan man sige at man har holdt ferie i 4½ uge med udelukkende solskin når de to af ugerne er holdt herhjemme.

Det bliver hårdt at blive buret inde på kontoret i morgen :-)

2 kommentarer:

Fuglemamma sagde ...

Det ser ut som en riktig drømmeferie. Jeg tar gjerne i mot navn og sted for den italienske campingplassen deres.

Ulla sagde ...

Ligner en virkelig god ferie. Så er jeg misundelig på 4 1/2 uges ferie... har desværre kun haft 2+1 uge...